Ted Posted September 23 Posted September 23 17 minutes ago, Kreator said: Nebitno je šta se spominje na Mondu. Bitno je šta je u tefteru Zokija i Željka. A Mondo tu nema uvid. Ima samo Milošica. to dok ga Zoki ne otera u kurac.... ili potapše prijateljski po leđima, što se obično završava prijemom na ortopediju na Banjici 1 1
Hele Posted September 23 Posted September 23 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Kakvo smece od teksta, od naslova pa nadalje. Ne klikcijte ljudi! Da, domaci igrac je na spisku, dokaz koliko je tekst nerealan i lupetanje. 1
ZokiAsov Posted September 23 Posted September 23 9 minutes ago, Ted said: to dok ga Zoki ne otera u kurac.... ili potapše prijateljski po leđima, što se obično završava prijemom na ortopediju na Banjici De da udari dijete, ruka mu se osusila 4
hooyadahoo Posted September 23 Posted September 23 Nemoj više ženinim drugaricama da kupuješ klopu nego uzmi EL pass za te pare pa će da ne boli
pbg12345 Posted September 23 Posted September 23 (edited) vidim da je protiv borca slobodan ulaz sa druge strane vecina hale je otisla kroz sezonske ima li neko predstavu kako ce to izgledati? jel vaze uopste u tom slucaju rezervacije mesta ili eventualno bez sezonske pustaju samo na gornji nivo, gde pretpostavljam da ima najvise mesta Edited September 23 by pbg12345
Profesionalac Posted September 23 Posted September 23 Meni se čini da u takvim situacijama do sada uopšte nije bilo organizacije.. ti koji uđu na free lelujaju po hali, sezonci ih pomeraju, popizde i jedni i drugi nije mi delovalo da za njih ima neki raspored na mesta koja nisu zauzeta 1 1
Ted Posted September 23 Posted September 23 2 hours ago, hooyadahoo said: Nemoj više ženinim drugaricama da kupuješ klopu nego uzmi EL pass za te pare pa će da ne boli uzeću, mislim da mi se dopada ovaj tim....barem što sam gledao do sada ako Dule Vujošević kaže da treba četiri meseca minimum da se potpuno novi tim uigra, ko sam ja da kažem drugačije
ToniAdams Posted September 23 Posted September 23 Jel se desilo ikada dosad da neka ekipa zameni ceo tim osim Balše? 4
Popular Post smooth.Op Posted September 23 Popular Post Posted September 23 "Momci za šankom vam šalju piće..." Momci za šankom: 6 4
Filozof manijak Posted September 23 Posted September 23 kakva fotka, kao da je Karavađo osmislio kompoziciju 2
pbg12345 Posted September 24 Posted September 24 13 hours ago, lord_s said: Prvi minut videa, Poku mi je najJaci lik poku sto na fotci sto na snimanju deluje kao ne bas druzeljubljiv i uklopljen lik
Recommended Posts