goofs Posted September 21 Posted September 21 Tegeltija grli Papapetrua i verovatno mu govori imprešns 2
Jimmy Kowalski Posted September 21 Posted September 21 Srusili evropskog sampiona, daj Boston da se igramo! Na kraju ispala prilicno beskorisna utakmica, jer uslovi nisu bili adekvatni. PAO se prakticno nije ni pojavio sem Granta i Nunna, mi brdo promasenih bacanja, puno glupo izgubljenih lopti, losih kontri... Jedino pozitivno je sto je Poku odigrao vrlo dobro, narocito je odlican posao radio u odbrani, bilo bi lepo da mu to postane standard.. 3
garmonbozia Posted September 21 Posted September 21 Hrkljuš >>> kako će biti naših utakmica sa 3/20 za 3 poena, lele
ZokiAsov Posted September 21 Posted September 21 Efes je dobio obe, ali smo ipak mi osvojili turnir. Hvala dimitri 1
hooyadahoo Posted September 21 Posted September 21 2 minutes ago, Kreator said: Čekaj dobili smo opet neki pehar? @Nikodije reaguj! Misliš, Simonoviću reaguj
goofs Posted September 21 Posted September 21 Svidelo mi se što Karlik i Dujan imaju neku kreaciju i poene u rukama kada sve ostalo stane. Sad dal će to biti dovoljno za celu EL, ne znam. 1
Kreator Posted September 21 Posted September 21 Just now, hooyadahoo said: Misliš, Simonoviću reaguj Ne. Mislim na Nikodija koji je obožavao da kači Željkove slike kako grli vazduh.
MocaVukotic Posted September 21 Posted September 21 Razocarao me lundberg, potpuno dekoncentrisan, ko da je dosao direkt iz kafane posle duplog pasulja s kobasicom i kiselim kupusom Pokusevski odigrao muski, aferim Kod njih grant igracina, majstor majstor
Jimmy Kowalski Posted September 21 Posted September 21 Just now, MocaVukotic said: Razocarao me lundberg, potpuno dekoncentrisan, ko da je dosao direkt iz kafane posle duplog pasulja s kobasicom i kiselim kupusom De si ti video coveka koji se posle duplog pasulja baca na teren za loptu?
ZokiAsov Posted September 21 Posted September 21 2 minutes ago, Kreator said: Ne. Mislim na Nikodija koji je obožavao da kači Željkove slike kako grli vazduh. Los covek 3
ToniAdams Posted September 21 Posted September 21 3 minutes ago, ZokiAsov said: Los covek A jebiga naš je grobar 1
Recommended Posts