Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

Plitak potok

• Replies 16k
  • Views 796.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

Tegeltija grli Papapetrua i verovatno mu govori imprešns

Srusili evropskog sampiona, daj Boston da se igramo!

Na kraju ispala prilicno beskorisna utakmica, jer uslovi nisu bili adekvatni. PAO se prakticno nije ni pojavio sem Granta i Nunna, mi brdo promasenih bacanja, puno glupo izgubljenih lopti, losih kontri... Jedino pozitivno je sto je Poku odigrao vrlo dobro, narocito je odlican posao radio u odbrani, bilo bi lepo da mu to postane standard..

Hrkljuš >>>

kako će biti naših utakmica sa 3/20 za 3 poena, lele

Čekaj dobili smo opet neki pehar?

@Nikodije  reaguj!

Efes je dobio obe, ali smo ipak mi osvojili turnir. Hvala dimitri

Bolje da smo igrali zatvorenu protiv Dinamika

2 minutes ago, Kreator said:

Čekaj dobili smo opet neki pehar?

@Nikodije  reaguj!

Misliš, Simonoviću reaguj

Svidelo mi se što Karlik i Dujan imaju neku kreaciju i poene u rukama kada sve ostalo stane. Sad dal će to biti dovoljno za celu EL, ne znam.

Just now, hooyadahoo said:

Misliš, Simonoviću reaguj

Ne. Mislim na Nikodija koji je obožavao da kači Željkove slike kako grli vazduh. 

Razocarao me lundberg, potpuno dekoncentrisan, ko da je dosao direkt iz kafane posle duplog pasulja s kobasicom i kiselim kupusom

Pokusevski odigrao muski, aferim

Kod njih grant igracina, majstor majstor

Just now, MocaVukotic said:

Razocarao me lundberg, potpuno dekoncentrisan, ko da je dosao direkt iz kafane posle duplog pasulja s kobasicom i kiselim kupusom

De si ti video coveka koji se posle duplog pasulja baca na teren za loptu?

2 minutes ago, Kreator said:

Ne. Mislim na Nikodija koji je obožavao da kači Željkove slike kako grli vazduh. 

Los covek

Željko da je neki vodio bi ih na Ruskinje na Glifadu

3 minutes ago, ZokiAsov said:

Los covek

A jebiga naš je grobar