Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

6 minutes ago, uini said:

to sto pao igra nezainteresovano je njihov problem.

ja mislim da ovo nije prosecno, gledam pre svega kako se igra kolektivno i napad i odbrana

ima gresaka ali je prilicno povezano, kretnje su smislene. moze jos malo brze i nesebicnije da ide lopta ali sasvim korektno

daklem, ne gledam sad neke procente ili individualne ucinke

Da, ovo je apsolutno tačno. I ja sam iznenađen ovim. To nije moj (prošlogodišnji) Partizan.

Edited by Kreator

• Replies 16k
  • Views 797.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

5 hours ago, uini said:

kaze janakopulos da je njegov chale imao vise fotki sa zeljkom nego sa njim :roflroll2:

Zeljko je Janakopulos bioloski otac. Napravio ga je posle Guce, zato je ovaj ispao politoksikoman. 

Majka mu je bila na koksu i karali su Partenonu..

Edited by Vasilij Zajcev

Rezijaaaa daj onu crnu opet!

Pa dobro je to sto su skoro svi sutevi za 3 bili izgradjeni i otvoreni, ali lose je to sto smo promasili sve otvorene i izgradjene suteve :D plus 5/10 bacanja, druye, pocinjem da trzam glavom u levo a sezona jos nije pocela.

Ono sto je ocigledno je MNOGO veca energija ekipe u odnosu na proslogodisnju i deluju povezanije nego sto su oni bili u februaru. Valjda dodje vremenom i sut

Poku špricer

Pokuševski. Kakav kralj. :D

Poku je opak talenat 

I opet Poku. :ziga:

Poku kara ne staje. :ziga:

Edited by Kreator

Pokumon maltretira Nunna.

Zajeban je Poku u odbrani sa ovim dugim rukama, može da isprati i ove male jurišnike.

Zaboravio sam kako izgleda košarka bez ijednog kratera u odbrani.

Washington igra za Pao..

A i Brown..

Otkud Zagorac u Pao?

Atmosfera kao na JNA… 

Uuuu prelepi dupli pas Ife-Dejvis. :ziga: