hooyadahoo Posted September 21 Posted September 21 Ujbte promašio kucanje na prijateljskoj utakmici, odsecite mu ruke i noge 😂
Kreator Posted September 21 Posted September 21 2 minutes ago, garmonbozia said: Balšone ne zna gde bije Stvarno je previše bio na terenu. Čovek se baš gubi. Retko neinteligentan igrač.
smooth.Op Posted September 21 Posted September 21 2 minutes ago, garmonbozia said: Balšone ne zna gde bije Uze Žoc da mu crta. Jer tek je došao...
Kreator Posted September 21 Posted September 21 (edited) Zašto Ife ne ulazi u igru da mi je znati.... edit : evo ga napokon posle 14 minuta igre. Edited September 21 by Kreator
ZokiAsov Posted September 21 Posted September 21 Tajrik u stilu bruna kabokla imam dve licne u 13 minutu al pokusacu jedno sekirce mozda bude po lopti 3
Milošica Posted September 21 Posted September 21 Poku za sada pruža nešto potpuno drugačije od onoga što smo očekivali. I jako mi je drago zbog toga, pa makar napadački učinak izostao. Dosta čvrsto i pametno igra. 5
smooth.Op Posted September 21 Posted September 21 Ostoja bi namontirao još jednu tribinu iza koša. Pogle koliko se još para moglo uzeti.
goofs Posted September 21 Posted September 21 1 hour ago, goofs said: Od tekme očekujem da Poku prikuca jednu. GASI REFLEKTORE SVIRAJ KRAJ 2 1
uini Posted September 21 Posted September 21 ode i poku na klupu, bukvalno nema sta da se gleda do pocetka drugog poluvremena
Recommended Posts