Vasilij Zajcev Posted September 21 Posted September 21 Veceras je prvi pravi test za Nilikinu.. Kako je odigrao Nan prvu? 1
uini Posted September 21 Posted September 21 kaze janakopulos da je njegov chale imao vise fotki sa zeljkom nego sa njim
Milošica Posted September 21 Posted September 21 Janakopulos opasan. Željko neka shvati tu poruku kako bi trebalo
uini Posted September 21 Posted September 21 ne mesaj zeljka, ovo je prvi pravi test za ntilikinu; ostali voljno
Jimmy Kowalski Posted September 21 Posted September 21 Ima prenos i na youtube izmedju Efesa i Makabija, tu bi trebalo i da ide Pao - Partizan. 1
kud u maglu Simoviću Posted September 21 Posted September 21 srebro, al nećemo se obazirati na te trivijalnosti ko dobije večeres taj je šampion fina proba svakako, bez obzira na rezultat idealna simulacija duplog kola 1
Son_of_a_gun Posted September 21 Posted September 21 Efes vodi 23 razlike protiv Makabija pred kraj utakmice.
Lord Stef Posted September 21 Posted September 21 Prenosi li Ertflix ovaj turnir? Sad sam se setio da sam pravio nalog pred kraj prosle sezone da bih gledao njihovo finale, odlicna slika na streamu je bila
Lord Stef Posted September 21 Posted September 21 (edited) 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said: A sto ne gledas na youtube? Jer sam som, izgledala mi je slika dosta slabo, zaboravio sam da mi je po defaultu podeseno na 360p, sad sam ga sredio Sad gledam ovaj YT kanal sto si okacio, SKWEEK, mislim da su oni i partner sa evroligom ili tako nesto, rade prenose a daju i dobre highlightse vrlo brzo nakon utakmica. Jedino sto sam slab sa francuskim al jbg Edited September 21 by Lord Stef 1
goofs Posted September 21 Posted September 21 Gledam (uglavnom) na instagramu klipove sa ovog Žeksovog turnira, baš moćno izgleda, opravio ga je pajdos pošteno, svaka čast, čak i Taš da pozavidi. Od tekme očekujem da Poku prikuca jednu.
Recommended Posts