Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

Aba liga počela, a vi tako mladi i neozbiljni... 

• Replies 16k
  • Views 797.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

Veceras je prvi pravi test za Nilikinu.. Kako je odigrao Nan prvu?

kaze janakopulos da je njegov chale imao vise fotki sa zeljkom nego sa njim :roflroll2:

Janakopulos opasan.

Željko neka shvati tu poruku kako bi trebalo :fantom:

ne mesaj zeljka, ovo je prvi pravi test za ntilikinu; ostali voljno

Ima prenos i na youtube izmedju Efesa i Makabija, tu bi trebalo i da ide Pao - Partizan.

neizvesna utakmica za bronzu

srebro, al nećemo se obazirati na te trivijalnosti

ko dobije večeres taj je šampion

fina proba svakako, bez obzira na rezultat

idealna simulacija duplog kola

Efes vodi 23 razlike protiv Makabija pred kraj utakmice.

Jel Makabi i ove sezone igra EL u Pioniru?

Prenosi li Ertflix ovaj turnir? Sad sam se setio da sam pravio nalog pred kraj prosle sezone da bih gledao njihovo finale, odlicna slika na streamu je bila

A sto ne gledas na youtube?

2 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

A sto ne gledas na youtube?

Jer sam som, izgledala mi je slika dosta slabo, zaboravio sam da mi je po defaultu podeseno na 360p, sad sam ga sredio :D 

Sad gledam ovaj YT kanal sto si okacio, SKWEEK, mislim da su oni i partner sa evroligom ili tako nesto, rade prenose a daju i dobre highlightse vrlo brzo nakon utakmica. Jedino sto sam slab sa francuskim al jbg

Edited by Lord Stef

Gledam (uglavnom) na instagramu klipove sa ovog Žeksovog turnira, baš moćno izgleda, opravio ga je pajdos pošteno, svaka čast, čak i Taš da pozavidi.

Od tekme očekujem da Poku prikuca jednu.