*edited by mod Posted September 20 Posted September 20 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: ništa, menjaj sve nek zoćko zaređa po glifadi, nakupiće ih valjda desetak bakica ostaje, zbog kontinuiteta Ne znam da li se to ikada desilo, da se tamo promeni skoro ceo tim. Ako mora ja bi bar Balšu zadržao...
Ted Posted September 20 Posted September 20 3 hours ago, *edited by mod said: Ne znam da li se to ikada desilo, da se tamo promeni skoro ceo tim. Ako mora ja bi bar Balšu zadržao... čekamo NBA kat....prvih 15 koje katuju, uzimamo, za cenu ne pitamo ovo što je došlo, šaljemo na sportić (kls), za bolje nisu.....uspeli su od nekog piva da izgube kep Balša ostaje, naravno
pbg12345 Posted September 21 Posted September 21 20 minutes ago, Hele said: A zasto vi ne pocinjete sa ABA ligom kad i svi ostali? plase se prvog protivnika pa uzeli jos nekoliko dana za dodatne pripreme evo iscimali su i dva evroligasa i ovaj turnir kad mu vreme nije ne bi li se bolje spremili ali nista im nece vredeti, lako se izivljavati nad nejakim centrima efesa, u sredu ih ceka 1 Djordje Gagic
kralj Posted September 21 Posted September 21 3 minutes ago, Hele said: Ne, ozbiljno. U pogrešnoj crkvi si zapalio sveću.
April Posted September 21 Posted September 21 Prošle godine smo ovako izgubili 11 puta? Plus se Nolan vratio u ABA Rezervišem karte za F4, to mora da se vrati
smooth.Op Posted September 21 Posted September 21 1 hour ago, Hele said: A zasto vi ne pocinjete sa ABA ligom kad i svi ostali? 43 minutes ago, ZokiAsov said: Tako smo u mogucnosti... 1
goofs Posted September 21 Posted September 21 41 minutes ago, April said: Plus se Nolan vratio u ABA ? Onaj Nolan Smit je sad neki trener, daleko mu lepa kucja.
Milošica Posted September 21 Posted September 21 Večeras u 21h protiv PAO na Sportklubu 1. Pre toga, u 18:30, Real - Barsa na istom kanalu. Pozdrav svima. 2 1 1
*edited by mod Posted September 21 Posted September 21 (edited) 2 hours ago, Hele said: Ne, ozbiljno. Jer taj noćas gori Balkan i laju svi... Edited September 21 by *edited by mod 1
Milošica Posted September 21 Posted September 21 Just now, *edited by mod said: Jer taj vikend gori Balkan i laju svi... Vadi keš mani mani 1 1
Recommended Posts