Shaq Posted June 18 Posted June 18 lucic ostaje u bayernu.. mada je to vise dobra vest po kkp nego losa.. 4
*edited by mod Posted June 18 Posted June 18 1 minute ago, hooyadahoo said: NWG gistro. Vlažni snovi Da je došao pre dve sezone ne bi nam dao oni trojku u Areni.
Ted Posted June 18 Posted June 18 No Way Grobari jebo NWG, neka pojure Dimitrijevića, takoreć domaći je, grobar je, dobar je, plej je 1 1
kud u maglu Simoviću Posted June 18 Posted June 18 jbš mi sve ako ovaj dimitrijević nije neki rod tedu dimitrijević, pa dimitrijević a ono da ga dovedu ima da bude neki balvan 1
Vasilij Zajcev Posted June 18 Posted June 18 (edited) 22 minutes ago, hooyadahoo said: NWG gistro. Vlažni snovi Ko dupe na nošu ako bi se ja pitao.. Par takvih žilavaca, ratnička ekipa bez starletana sa kikicama...i da kidamo...kokokikikaka! Edited June 18 by Vasilij Zajcev 1
lord_s Posted June 18 Posted June 18 Stizu potvrde i da je Leday bivsi Dakle, full rebuild, pocinje novi trodvogodisnji ciklus, moramo dovesti vagon igraca, forumi i twitery ce da gore 1
Ted Posted June 18 Posted June 18 21 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jbš mi sve ako ovaj dimitrijević nije neki rod tedu dimitrijević, pa dimitrijević a ono da ga dovedu ima da bude neki balvan nije, samo imam osjećaj........da nam je rešenje ispred nosa a mi tražimo, tražimo, tražimo nije rod. jbg....rod mi, logično, je TEDeski viš kako je sve ludo, ovaj na ić je Makedonac, ovaj na ski Hrvat, a Ted Srbin.....jebe lud zbunjenog 1
kud u maglu Simoviću Posted June 18 Posted June 18 23 minutes ago, lord_s said: Stizu potvrde i da je Leday bivsi Dakle, full rebuild, pocinje novi trodvogodisnji ciklus, moramo dovesti vagon igraca, forumi i twitery ce da gore siguricu je isporučivao, vukao za dvojicu, pogotovu u prošloj sezoni od smrti oca i povratka iz amerike je bio potpuno bez goriva drag igrač putuj igumane, ne brini za manastir 6
kralj Posted June 18 Posted June 18 Ukoliko nije SNS zavrnuo slavinu, a ako se juri Hezonja očito nije, totalni wtf od prelaznog roka.
Popular Post Mindaugas Žukauskas Posted June 18 Popular Post Posted June 18 Došlo je do zasićenja, ova plejada igrača je rekla svoje. Potpuno je očekivano da dođe do ribildinga 9 1
Recommended Posts