Kreator Posted September 15 Posted September 15 Super je Bonga. Ali večeras mi se nešto dojmio Nilikina. Šteta za treći faul.
uini Posted September 15 Posted September 15 (edited) 2 minutes ago, Kreator said: Šteta za treći faul. jebigah, niste iskontrolisali skok, morao je frenki da popije jednu za tim sasvim dobar za sada, mada nisam sve gledao, morao sam da preskacem. bice on kod zeljka vazan faktor Edited September 15 by uini 1
Jimmy Kowalski Posted September 15 Posted September 15 Nije strasno za pripremnu, ali bas puno bacanja masimo. Moglo je ovo komotno na dvocifrenu razliku..
kud u maglu Simoviću Posted September 15 Posted September 15 u bacanjima smo obe sezone bili u samom vrhu, prošle mislim i najbolji tim ove sezone ćemo sigurno biti na polovini mada verujem da će se raditi na tome
Lord Stef Posted September 15 Posted September 15 Ma nisu to bas toliko losi suteri, jbt Iffe je promasio oba, Dejvis 0/4, to se nece cesto desavati.
Kreator Posted September 15 Posted September 15 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: u bacanjima smo obe sezone bili u samom vrhu, prošle mislim i najbolji tim ove sezone ćemo sigurno biti na polovini mada verujem da će se raditi na tome Ali zato ćemo imati kontra napada ihahaj !!! 1
Kreator Posted September 15 Posted September 15 3 minutes ago, April said: Pariz pismen tim Baš mi je drago što igraju dobro. Ovo će biti sjajna pripremna utakmica. 1
kud u maglu Simoviću Posted September 15 Posted September 15 nek javi neko želimiru da su tu aleksej i bakicatm
Kreator Posted September 15 Posted September 15 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: nek javi neko želimiru da su tu aleksej i bakicatm čuo te je. 1
Kreator Posted September 15 Posted September 15 (edited) Deluje mi malo, ispravite me ako grešim, da se Tajrik Džons malo slabije snalazi protiv bržih četvorki i petica. Poku opet rampa na trojci. Edited September 15 by Kreator
Recommended Posts