Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

Mene malo strah koliko dobro izgledamo. Naravno da je protivnik znatno slabiji, ali ovih 12-13 igraca do pre 2 nedelje se nisu ni znali, a kamoli nesto zajedno radili. Ocigledno da motivisanost i zelja za dokazivanjem vrlo pozitivno utice na kvalitet treninga..

• Replies 16k
  • Views 798k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

Ovo izgleda baš dobro. Karlik je moj favorit, mada mislim da ce Sterling biti naš najbolji igrač cele sezone

35k je karta

Ko ide po loptu ako je neko spuca kroz staklo?

2 minutes ago, Hele said:

Ko ide po loptu ako je neko spuca kroz staklo?

bošnjaković

Dujan je izgleda bek suter a ne bek pogadjac

Šta je ovo? Svi igrači od 1 do 3 vole prodore. :ziga: I prolazi im, da li koš, da li faul, da li 2 + 1. 

Ovoga nije bilo prošle sezone. :ziga:

Edited by Kreator

Dujane iz glavnog grada amerike, bravo, bravo :chr_buffalobill:

Duejn kao Panter protiv Mornara

Toliko mi se sviđa ova ekipa da bih ladno izabrao random 4 iz ove ekipe i igrao protiv 5 iz prošlogodišnje.

Dujan kao da gledam Aleksu. Četvorka na majici i šutevi koji diraju plafon, mahom ciglice

Bravo Dimitrijeviću momčino ! :ziga:

fino je ovo

1. znamo da pravimo faulove
  2. svi hoće da ujedaju
  3. nema drame kod izvođenja auta
  4. bošnjaković i dimitrijević ne izgledaju kao da su pali s marsa
  5. pokuševsky :heart:

Imali smo petorka gde je Bonga na 3, Davies na 4, Jones/Kopriva na 5. Sad zavrsavamo sa Dimitrijevicem na 5 i cetiri mala..

Koliko samo kombinacija je isporobao Zeljko veceras..

Kakva odbrana Bošnjakovića sada. U MESO! :ziga: Dečko ima 18 godina, ne zaboravite !

Navijam za ovog dečka da eksplodira ove sezone. Njega i Dimitrijevića. Samo da ih povrede zaobiđu. 

Edited by Kreator