kud u maglu Simoviću Posted September 13 Posted September 13 29 minutes ago, MocaVukotic said: El veceras tekma, i ako da, el ima negde na tv da se gleda? On 12. 9. 2024. at 16:10, kud u maglu Simoviću said: petak, 19:00 aek nedelja, 21:00 pariz arena sport 📺 1
*edited by mod Posted September 13 Posted September 13 3 hours ago, Hele said: Vrh, samo mi nije jasno gde ce tu 5k ljudi da stane, al' ajde. Ne mora da stane. Dovoljno je da kupi karte. 3
Milošica Posted September 13 Posted September 13 3 hours ago, Hele said: Vrh, samo mi nije jasno gde ce tu 5k ljudi da stane, al' ajde. Visiće sa plafona. Sve je smislio Geri.
stajebrebilo Posted September 13 Posted September 13 15 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: koja arenasport - gledam program, nema nigde utakmice...?
Milošica Posted September 13 Posted September 13 Just now, stajebrebilo said: koja arenasport - gledam program, nema nigde utakmice...? 2 premium 1
kud u maglu Simoviću Posted September 13 Posted September 13 7 minutes ago, Milošica said: Novi dresovi poezija 3 1
lord_s Posted September 13 Posted September 13 Bogtejebo nas marketing je na drugom nivou Jel mozemo marketing da prodamo, dobijemo obestecenje 4
Jimmy Kowalski Posted September 13 Posted September 13 Ne znam ko vodi glavnu rec pri izboru dizajna dresova, ali ne radi dobro. Jebale ih i pruge i dodavanje kojekakvih boja. Jednobojni dres, crni sa belom straftom sa strane/beli sa crnom i gotovo. 1 1
Lord Stef Posted September 13 Posted September 13 Jbt Kuzeloglu ima tek 29 godina, mislio sam da je vec pred penzijom 1
Kreator Posted September 13 Posted September 13 1 hour ago, Milošica said: Novi dresovi Ovo je sjajno! Svaka čast ko je ovo režirao!
Kreator Posted September 13 Posted September 13 12 minutes ago, IgaBiva said: Ako neko ima link za stream, neka udijeli siromasima https://sporttuna.online/eb_2 https://cdn.livetv815.me/webplayer2.php?t=ifr&c=2479655&lang=ru&eid=226412634&lid=2479655&ci=275&si=3 Evo, ali nema tona. Rade regleri iako još nema včć pdr. Naljutili se izgleda za :
Recommended Posts