kud u maglu Simoviću Posted September 11 Posted September 11 podcast dule i žoc e to bi bilo što god. uz mesinu jedini koji bi mogao da stane na crtu željku u razgovoru takvog tipa, a da odnos među sagovornicima bude barabar. bar što se tiče autoriteta ataman mi je iz skroz druge priče
kud u maglu Simoviću Posted September 11 Posted September 11 sa atamanom je lako, vojvodo-serdare al bez serdarisanja tip deluje kao ozbiljan egocentrik
Vasilij Zajcev Posted September 12 Posted September 12 Inače, Vatutin potvrđuje indirektno onaj aber da je Aleksa bio iz fazona paljbe iz kluba po svaku cenu, tj. da je ih je Miško kontaktirao pre Svetskog. Jbg, žeo mi njega i Smajlija ali su očigledno obojica to želela, tako da mogu samo svu sreću i zdravlje da im poželim.. 1
kud u maglu Simoviću Posted September 12 Posted September 12 petak, 19:00 aek nedelja, 21:00 pariz arena sport 📺 1
holden kolfild Posted September 12 Posted September 12 (edited) koliko cemo sve pojebati, ni mua svestan nije. Edited September 12 by holden kolfild 4 1
uini Posted September 12 Posted September 12 1 hour ago, holden kolfild said: koliko cemo sve pojebati, samo nek je consensual.
hooyadahoo Posted September 13 Posted September 13 10 hours ago, uini said: samo nek je consensual. Mhm
holden kolfild Posted September 13 Posted September 13 10 hours ago, uini said: samo nek je consensual. naravno. skidaju se gace same. 1
uini Posted September 13 Posted September 13 58 minutes ago, holden kolfild said: naravno. skidaju se gace same. ma to nije lep seks; mi cemo da vam pustimo neku sinifoniju npr no.9, pa ce teokratija da baci neku foru, pa tricu pa foru, da svima bude lepo. nakon toga moze i kinky, npr kalinari gleda.
Filozof manijak Posted September 13 Posted September 13 3 minutes ago, uini said: nakon toga moze i kinky, npr kalinari gleda 1
hooyadahoo Posted September 13 Posted September 13 Kad smo već kod Džejka i jebanja Odličan kratki filmic 1
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted September 13 Popular Post Posted September 13 15 minutes ago, Hele said: Ima li fotki sa Sajma, bas me zanima kako su sredili. vanvremenska arhitektura, šteta što nije namenski pravljena kao sportska hala jbt koliko smo bili tada ispred vremena kao društvo koje je pravilo ovakve građevine 11
Hele Posted September 13 Posted September 13 Vrh, samo mi nije jasno gde ce tu 5k ljudi da stane, al' ajde.
Recommended Posts