smooth.Op Posted September 9, 2024 Posted September 9, 2024 (edited) Ništa od Kališa izgleda. Zna li se koja je rezervna lokacija? Ja nagađam da bi to mogla biti Hala 1 Beogradskog sajma. Edited September 9, 2024 by smooth.Op dupla slika
Papovac Posted September 9, 2024 Posted September 9, 2024 17 minutes ago, smooth.Op said: Ništa od Kališa izgleda. Zna li se koja je rezervna lokacija? Ja nagađam da bi to mogla biti Hala 1 Beogradskog sajma. bice tamo gde su igrali kica i praja. 1
kud u maglu Simoviću Posted September 9, 2024 Posted September 9, 2024 1 hour ago, Papovac said: bice tamo gde su igrali kica i praja.
goofs Posted September 9, 2024 Posted September 9, 2024 Poprilično sam siguran da Kića i Praja nisu igrali u hali 3 sajma. Zapravo bih smeo da se kladim da niko nikada nije igrao košarke u toj hali.
uini Posted September 9, 2024 Posted September 9, 2024 igrali su, tu je kicja izmislio liniju za tri poena, jer je praja ubadao sve zivo sa danasnje duge dvice. zato se i zove hala3. 2 1
kud u maglu Simoviću Posted September 9, 2024 Posted September 9, 2024 igrala se košarka na sajmu, samo ne znam da li i u ovoj hali hala sportova je u upotrebi od ‘68 a pionir još kasnije
Nikodije Posted September 9, 2024 Posted September 9, 2024 20 minutes ago, goofs said: Poprilično sam siguran da Kića i Praja nisu igrali u hali 3 sajma. Zapravo bih smeo da se kladim da niko nikada nije igrao košarke u toj hali. Zar nije neko EP bilo na Sajmu?
kud u maglu Simoviću Posted September 9, 2024 Posted September 9, 2024 (edited) … Edited September 9, 2024 by kud u maglu Simoviću
*edited by mod Posted September 9, 2024 Posted September 9, 2024 6 minutes ago, Nikodije said: Zar nije neko EP bilo na Sajmu? Naravno da jeste https://sajam.rs/sr/календар-2024/теквондо/ 1
goofs Posted September 9, 2024 Posted September 9, 2024 Ma ova hala 3 je ona glupa hala odmah na početku, gde za sajam knjiga guraju fakultete i panduraciju. Mislim da je ona sagrađena znatno kasnije. Košarka se igrala u glavnoj - hali 1. 1
*edited by mod Posted September 9, 2024 Posted September 9, 2024 Sutra ide vest, ko je kupio kartu mora da doplati krov i zidove tj igranje na sajmu.
Jimmy Kowalski Posted September 9, 2024 Posted September 9, 2024 9 minutes ago, goofs said: Ma ova hala 3 je ona glupa hala odmah na početku, gde za sajam knjiga guraju fakultete i panduraciju. Mislim da je ona sagrađena znatno kasnije. Košarka se igrala u glavnoj - hali 1. I sta sad mi da se guramo ko sardine u trojci, a jedinica zvrji prazna?
Ted Posted September 9, 2024 Posted September 9, 2024 2 hours ago, uini said: ^dobar je i ovaj unkovic Pistol Empty Side PnR Delay Pin Curl DHO Empty Side PnR.....Stagger Curl Stagger Zip Cross.......SLOB akcija sa Stagger Curlom i onda Flare prvog screenera za drugog.......Flex Grenade DHO šta bre? jel ovaj lik na nekim drogama? 8
Recommended Posts