Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

image.png.90c344a2c866e79648b369db9166dc69.png

Ništa od Kališa izgleda. 
Zna li se koja je rezervna lokacija? Ja nagađam da bi to mogla biti Hala 1 Beogradskog sajma.

Edited by smooth.Op
dupla slika

• Replies 16k
  • Views 798.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

17 minutes ago, smooth.Op said:

image.png.90c344a2c866e79648b369db9166dc69.png

Ništa od Kališa izgleda. 
Zna li se koja je rezervna lokacija? Ja nagađam da bi to mogla biti Hala 1 Beogradskog sajma.

bice  tamo gde su igrali kica i praja.

🧵⬇️

^dobar je i ovaj unkovic

1 hour ago, Papovac said:

bice  tamo gde su igrali kica i praja.

Poprilično sam siguran da Kića i Praja nisu igrali u hali 3 sajma. Zapravo bih smeo da se kladim da niko nikada nije igrao košarke u toj hali.

igrali su, tu je kicja izmislio liniju za tri poena, jer je praja ubadao sve zivo sa danasnje duge dvice.

zato se i zove hala3.

igrala se košarka na sajmu, samo ne znam da li i u ovoj hali

hala sportova je u upotrebi od ‘68

a pionir još kasnije

20 minutes ago, goofs said:

Poprilično sam siguran da Kića i Praja nisu igrali u hali 3 sajma. Zapravo bih smeo da se kladim da niko nikada nije igrao košarke u toj hali.

Zar nije neko EP bilo na Sajmu?

Edited by kud u maglu Simoviću

Ma ova hala 3 je ona glupa hala odmah na početku, gde za sajam knjiga guraju fakultete i panduraciju. Mislim da je ona sagrađena znatno kasnije. Košarka se igrala u glavnoj - hali 1.

Sutra ide vest, ko je kupio kartu mora da doplati krov i zidove tj igranje na sajmu.

9 minutes ago, goofs said:

Ma ova hala 3 je ona glupa hala odmah na početku, gde za sajam knjiga guraju fakultete i panduraciju. Mislim da je ona sagrađena znatno kasnije. Košarka se igrala u glavnoj - hali 1.

I sta sad mi da se guramo ko sardine u trojci, a jedinica zvrji prazna?

2 hours ago, uini said:

^dobar je i ovaj unkovic

Pistol Empty Side PnR Delay Pin Curl DHO Empty Side PnR.....Stagger Curl Stagger Zip Cross.......SLOB akcija sa Stagger Curlom i onda Flare prvog screenera za drugog.......Flex Grenade DHO :ohmy::ohmy::ohmy:

šta bre? jel ovaj lik na nekim drogama?