smooth.Op Posted September 9 Posted September 9 (edited) Ništa od Kališa izgleda. Zna li se koja je rezervna lokacija? Ja nagađam da bi to mogla biti Hala 1 Beogradskog sajma. Edited September 9 by smooth.Op dupla slika
Papovac Posted September 9 Posted September 9 17 minutes ago, smooth.Op said: Ništa od Kališa izgleda. Zna li se koja je rezervna lokacija? Ja nagađam da bi to mogla biti Hala 1 Beogradskog sajma. bice tamo gde su igrali kica i praja. 1
kud u maglu Simoviću Posted September 9 Posted September 9 1 hour ago, Papovac said: bice tamo gde su igrali kica i praja.
goofs Posted September 9 Posted September 9 Poprilično sam siguran da Kića i Praja nisu igrali u hali 3 sajma. Zapravo bih smeo da se kladim da niko nikada nije igrao košarke u toj hali.
uini Posted September 9 Posted September 9 igrali su, tu je kicja izmislio liniju za tri poena, jer je praja ubadao sve zivo sa danasnje duge dvice. zato se i zove hala3. 2 1
kud u maglu Simoviću Posted September 9 Posted September 9 igrala se košarka na sajmu, samo ne znam da li i u ovoj hali hala sportova je u upotrebi od ‘68 a pionir još kasnije
Nikodije Posted September 9 Posted September 9 20 minutes ago, goofs said: Poprilično sam siguran da Kića i Praja nisu igrali u hali 3 sajma. Zapravo bih smeo da se kladim da niko nikada nije igrao košarke u toj hali. Zar nije neko EP bilo na Sajmu?
kud u maglu Simoviću Posted September 9 Posted September 9 (edited) … Edited September 9 by kud u maglu Simoviću
*edited by mod Posted September 9 Posted September 9 6 minutes ago, Nikodije said: Zar nije neko EP bilo na Sajmu? Naravno da jeste https://sajam.rs/sr/календар-2024/теквондо/ 1
goofs Posted September 9 Posted September 9 Ma ova hala 3 je ona glupa hala odmah na početku, gde za sajam knjiga guraju fakultete i panduraciju. Mislim da je ona sagrađena znatno kasnije. Košarka se igrala u glavnoj - hali 1. 1
*edited by mod Posted September 9 Posted September 9 Sutra ide vest, ko je kupio kartu mora da doplati krov i zidove tj igranje na sajmu.
Jimmy Kowalski Posted September 9 Posted September 9 9 minutes ago, goofs said: Ma ova hala 3 je ona glupa hala odmah na početku, gde za sajam knjiga guraju fakultete i panduraciju. Mislim da je ona sagrađena znatno kasnije. Košarka se igrala u glavnoj - hali 1. I sta sad mi da se guramo ko sardine u trojci, a jedinica zvrji prazna?
Ted Posted September 9 Posted September 9 2 hours ago, uini said: ^dobar je i ovaj unkovic Pistol Empty Side PnR Delay Pin Curl DHO Empty Side PnR.....Stagger Curl Stagger Zip Cross.......SLOB akcija sa Stagger Curlom i onda Flare prvog screenera za drugog.......Flex Grenade DHO šta bre? jel ovaj lik na nekim drogama? 8
Recommended Posts