Lord Stef Posted September 8, 2024 Posted September 8, 2024 1 minute ago, cedo said: sad jesam ja slep, ili tajrik dzons nije ulazio u igru ? on treba da je centar Verovatno nisu hteli da rizikuju, izasao sinoc pred kraj utakmice i drzao se za zadnju lozu 1
johan nagel Posted September 8, 2024 Posted September 8, 2024 (edited) Сад си узо трофеј Покуше дословно Edited September 8, 2024 by johan nagel 1 1
MocaVukotic Posted September 8, 2024 Posted September 8, 2024 Lepo je bilo veceras, ali necu upasti u zamku, ne, ne, kad krene takmicarska sezona, ocekujem 59:58 rezultate... Lepo je bilo i ono 90-100 poena po tekmi, ali daj onaj partizan iz najboljeg duletovog perioda 2008-2010, smrt odbrana i poradjanje u napadu, samo to je recept za F4, probali smo ono seksi i nije uspelo, daj sad krvava kolena a u picku materinu Jos samo skok da bude pristojan i ete nas 2
ZokiAsov Posted September 8, 2024 Posted September 8, 2024 Sut nas je danas isao ko one careve iz tortone sinoc. Meni je dovoljno da vidim da ce se peglati odbrana kao sto smo i ocekivali i trcati na nepostavljenu odbranu protivnika. To mi je strasno falilo prosle godine... 1
kud u maglu Simoviću Posted September 8, 2024 Posted September 8, 2024 samo bih molio auditorijum da se hate spotlight skloni sa alekseja biće i on kako treba, samo da se pronađe adekvatna uloga za njega u ovom timu
cedo Posted September 8, 2024 Posted September 8, 2024 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: samo bih molio auditorijum da se hate spotlight skloni sa alekseja biće i on kako treba, samo da se pronađe adekvatna uloga za njega u ovom timu cita poku forum ?
johan nagel Posted September 8, 2024 Posted September 8, 2024 ^^ Чуј метиљав, левом убија а десне се и сам плаши
Kreator Posted September 8, 2024 Posted September 8, 2024 9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: biće i on kako treba, samo da se pronađe adekvatna uloga za njega u ovom timu 5 minutes ago, Kreator said: I to je završeno. Uloga Paspalj 1995.
Nikodije Posted September 8, 2024 Posted September 8, 2024 15 minutes ago, Kreator said: @Nikodije gde si sada? Čestitke novim šampionima pripremnog perioda. 2
Jimmy Kowalski Posted September 8, 2024 Posted September 8, 2024 32 minutes ago, johan nagel said: Сад си узо трофеј Покуше дословно Dali mu da jaca bicepse 1
Kreator Posted September 8, 2024 Posted September 8, 2024 (edited) 50 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Brown vredi svakog sterlinga. 45 minutes ago, Kreator said: Biće Sterling Braun naš novi Panter .... ali sa odbranom pride. Ladno sam zaboravio na Dujana Vujoševića Vašingtona. Biće mrtva trka između njih dvojice za Panterovu ulogu. S tim da Brown igra odlično na obe strane terena. Edited September 8, 2024 by Kreator
Recommended Posts