Lord Stef Posted September 8 Posted September 8 1 minute ago, cedo said: sad jesam ja slep, ili tajrik dzons nije ulazio u igru ? on treba da je centar Verovatno nisu hteli da rizikuju, izasao sinoc pred kraj utakmice i drzao se za zadnju lozu 1
johan nagel Posted September 8 Posted September 8 (edited) Сад си узо трофеј Покуше дословно Edited September 8 by johan nagel 1 1
MocaVukotic Posted September 8 Posted September 8 Lepo je bilo veceras, ali necu upasti u zamku, ne, ne, kad krene takmicarska sezona, ocekujem 59:58 rezultate... Lepo je bilo i ono 90-100 poena po tekmi, ali daj onaj partizan iz najboljeg duletovog perioda 2008-2010, smrt odbrana i poradjanje u napadu, samo to je recept za F4, probali smo ono seksi i nije uspelo, daj sad krvava kolena a u picku materinu Jos samo skok da bude pristojan i ete nas 2
ZokiAsov Posted September 8 Posted September 8 Sut nas je danas isao ko one careve iz tortone sinoc. Meni je dovoljno da vidim da ce se peglati odbrana kao sto smo i ocekivali i trcati na nepostavljenu odbranu protivnika. To mi je strasno falilo prosle godine... 1
kud u maglu Simoviću Posted September 8 Posted September 8 samo bih molio auditorijum da se hate spotlight skloni sa alekseja biće i on kako treba, samo da se pronađe adekvatna uloga za njega u ovom timu
cedo Posted September 8 Posted September 8 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: samo bih molio auditorijum da se hate spotlight skloni sa alekseja biće i on kako treba, samo da se pronađe adekvatna uloga za njega u ovom timu cita poku forum ?
Kreator Posted September 8 Posted September 8 9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: biće i on kako treba, samo da se pronađe adekvatna uloga za njega u ovom timu 5 minutes ago, Kreator said: I to je završeno. Uloga Paspalj 1995.
Nikodije Posted September 8 Posted September 8 15 minutes ago, Kreator said: @Nikodije gde si sada? Čestitke novim šampionima pripremnog perioda. 2
Jimmy Kowalski Posted September 8 Posted September 8 32 minutes ago, johan nagel said: Сад си узо трофеј Покуше дословно Dali mu da jaca bicepse 1
Kreator Posted September 8 Posted September 8 (edited) 50 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Brown vredi svakog sterlinga. 45 minutes ago, Kreator said: Biće Sterling Braun naš novi Panter .... ali sa odbranom pride. Ladno sam zaboravio na Dujana Vujoševića Vašingtona. Biće mrtva trka između njih dvojice za Panterovu ulogu. S tim da Brown igra odlično na obe strane terena. Edited September 8 by Kreator
Recommended Posts