Lord Stef Posted September 8 Posted September 8 Uhhh, ovaj poslednji napad je bio poezija, daj taj Panatianikos odma 3
garmonbozia Posted September 8 Posted September 8 Men' se sviđa ekipa. Ima tu mnogo šta da klikne, ali dobro je posloženo. 3
Lord Stef Posted September 8 Posted September 8 4 minutes ago, garmonbozia said: Men' se sviđa ekipa. Ima tu mnogo šta da klikne, ali dobro je posloženo. + nema Majka i Dujana koji bi trebalo da bude jedna od glavnih napadackih opcija 1
cedo Posted September 8 Posted September 8 (edited) nilikini treba skrenuti paznju da on nije igrac koji treba da ima svu sobodu u napadu treba da se ugleda na bongu @Lord Stef, majk je visoki, a tko je dujan ? Edited September 8 by cedo
Kreator Posted September 8 Posted September 8 (edited) 5 minutes ago, garmonbozia said: Men' se sviđa ekipa. Ima tu mnogo šta da klikne, ali dobro je posloženo. I meni. Neuporedivo više nego prošlogodišnja. Šta znam, volim ove ekipe koje su posvećene odbrani. Mnogo mekana bila prošlogodišnja. Velika razlika sa Karlikom u prvih pet i van parketa. A najbolje smo igrali kad su dvojac bili Karlito i Ipe. Edited September 8 by Kreator
Lord Stef Posted September 8 Posted September 8 1 minute ago, cedo said: nilikini treba skrenuti paznju da on nije igrac koji treba da ima svu sobodu u napadu treba da se ugleda na bongu @Lord Stef, majk je visoki, a tko je dujan ? Duane Washington, ne znam ni sto ga zovem tako, procitao ovde 1
ZokiAsov Posted September 8 Posted September 8 Balsa nije isti igrac kao kad je dosao. Gori je... 2 3
Mindaugas Žukauskas Posted September 8 Posted September 8 3 minutes ago, Lord Stef said: Duane Washington, ne znam ni sto ga zovem tako, procitao ovde Pa zove se Dujan 1
Kreator Posted September 8 Posted September 8 (edited) 7 minutes ago, cedo said: nilikini treba skrenuti paznju da on nije igrac koji treba da ima svu sobodu u napadu treba da se ugleda na bongu @Lord Stef, majk je visoki, a tko je dujan ? washington https://www.nba.com/player/1630613/duane-washington-jr Edited September 8 by Kreator 1
Kreator Posted September 8 Posted September 8 (edited) 8 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Brown vredi svakog sterlinga. Biće Sterling Braun naš novi Panter .... ali sa odbranom pride. Edited September 8 by Kreator
Ted Posted September 8 Posted September 8 (edited) primećujem da Trapani koristi naš recept iz prethodne sezone......ako protivnik ima dobrog šutera ne diraj ga......neće pogoditi više od 23 puta iz 33 pokušaja Edited September 8 by Ted
cedo Posted September 8 Posted September 8 (edited) sad jesam ja slep, ili tajrik dzons nije ulazio u igru ? on treba da je centar Edited September 8 by cedo
Recommended Posts