Kreator Posted September 8 Posted September 8 3 minutes ago, Valk said: Al ga ubode Jes vala, promašaj ko ono zakucavanje Avrama. 2.300m nadmorska visina. Bila bi rapsodija od igre sa obe strane da se tamo igra. Na 20 stepeni u plusu. Lapsus. 1
Kreator Posted September 8 Posted September 8 Koliko sam bio skeptičan kada su dovodili Maria, toliko sam sad zadovoljan njegovom igrom, pogotovo u odbrani. Jesu pripremne i tek druga tekma ali vidi se da zna odbranu i to mi je drago. Kupio me je. 3
Lord Stef Posted September 8 Posted September 8 13 minutes ago, Kreator said: Jes vala, promašaj ko ono zakucavanje Avrama. 2.300m nadmorska visina. Bila bi rapsodija od igre sa obe strane da se tamo igra. Na 20 stepeni u plusu. Lapsus. Depardje reko u jednom filmu "U Rangunu je ogromna vlaga, komarci ko pesnice", eto za sledeci put Ife deluje da ce biti najkonstantniji u sutu, Dejvis kao i uvek stabilno isporucuje svoje 1
Kreator Posted September 8 Posted September 8 16 minutes ago, cedo said: prastajte na neznanju, slabo letos ispratih koju poziciju igra taj sto nam nedostaje nemamo zamenu za obrvu treba se izgraditi pobednicki mentalitet, utiska sam da smo doveli igrace koji nisu bili lideri tko ce biti lider ekipe, kada se jajca stisnu Treba valjda da dovedu 4 ili 4/5 ali otom potom.... Radi se u tišini, ništa preko kolena, last kat nba....malo slukom.... A možda bude i iznenađenje uskoro 1
Mindaugas Žukauskas Posted September 8 Posted September 8 Nedostaju mi Panter, Leday, Nanili i Avramović
ZokiAsov Posted September 8 Posted September 8 Just now, Jimmy Kowalski said: Gentile brise parket. Za bolje i nije. Brise i kvasi u isto vreme znojem dresa svoga
Kreator Posted September 8 Posted September 8 (edited) Uuuuu dobra finta Pokua I onda maši bacanje. Edited September 8 by Kreator
cedo Posted September 8 Posted September 8 (edited) i nikilina drapa jajca radi ono za sta nije. i sut posle driblinga i vodjenje lopte Edited September 8 by cedo
smooth.Op Posted September 8 Posted September 8 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Nedostaju mi Panter, Leday, Nanili i Avramović Gledao sam malo Kepa u pripremnoj. Ala će brat da porobi ovu sezonu u Barsi. Al' sviđa mi se naša ekipa baš. Biće to sve ok.
Kreator Posted September 8 Posted September 8 Poku trojka bez koske. Alibegoviću in You're face. Dosta si me silovao, sad ću da ti čupam nokat! 3
Recommended Posts