cedo Posted September 8 Posted September 8 ne treba ovaj trapani da bude mera, i ovo jeste pripremna utakmica, ali igraju cvrsto mi smo zajebani kao kratko cebe i bicemo jako dobri svi tu mogu trojku da ubacuju 1
Kreator Posted September 8 Posted September 8 Just now, Ted said: lele kakvi su ovo uslovi.....ko Kupa Paje Patka u Prokuplju gledao sam dok nije puko strim.....šta ja znam, ne mogu da ocenim ništa, vidi se da je usviravanje u toku i da treba još prilično do koncerta Ko učestvuje na tom kupu paje patka u prokuplju? Imaš ovaj gore YT link, nastavi da gledaš.
April Posted September 8 Posted September 8 (edited) Šta, kao nismo imali para za Alibegovića? Nakon svih sinova, Teomana starog sin bio bi top pojačanje na kritičnoj poziciji Edited September 8 by April
MocaVukotic Posted September 8 Posted September 8 Koliko nam traju tekme jbt, juce dva i po sata, evo sad preko sat a jos prvo poluvreme
Kreator Posted September 8 Posted September 8 1 minute ago, MocaVukotic said: Koliko nam traju tekme jbt, juce dva i po sata, evo sad preko sat a jos prvo poluvreme Ogromna vrućina u hali kao da se igra u adis abebi oko podne, napolje. Briše se parket posle svake akcije, trenerima se dozvoljavaju duži tajmauti i tako ...
Jimmy Kowalski Posted September 8 Posted September 8 4 minutes ago, April said: Šta, kao nismo imali para za Alibegovića? Nakon svih sinova, Teomana starog sin bio bi top pojačanje na kritičnoj poziciji To sto on izgleda ko Shengelia protiv nesrecnog Pokua ne znaci da je EL kvalitet. Trapatoni mu je prava mera. 2
Kreator Posted September 8 Posted September 8 (edited) Zašto nam sk pušta zvezdine akcije u poluvremenu? J....m mater tom kretenu u režiji. Evo debilko se sad setio da ipak igra partizan pa pušta partizanove akcije, ali sa akcentom na jajomaza, smajlija, avrama i đuše. Domaće.... Edited September 8 by Kreator 3 1
Jimmy Kowalski Posted September 8 Posted September 8 1 minute ago, Kreator said: Zašto nam sk pušta zvezdine akcije u poluvremenu? J....m mater tom kretenu u režiji. Evo culi te i pustili nase 1
ZokiAsov Posted September 8 Posted September 8 1 minute ago, Kreator said: Zašto nam sk pušta zvezdine akcije u poluvremenu? J....m mater tom kretenu u režiji. Aj to al jebenog iliju kovacica, usta ga bolela 1 2
Ted Posted September 8 Posted September 8 dal je realno da ste toliki zaluđenici da gledate pauzu između dva poluvremena pripremne utakmice 1
*edited by mod Posted September 8 Posted September 8 Minut ćutanja za SK, kako li su se oni osećali kada su dobili zadatak da naprave najave za prvih nekoliko utakmica KKP pred EL, svi otišli a od Balše ne može ni 10 sekundi najava da se odradi....
Valk Posted September 8 Posted September 8 7 minutes ago, Kreator said: Ogromna vrućina u hali kao da se igra u adis abebi oko podne Al ga ubode 1
ZokiAsov Posted September 8 Posted September 8 1 minute ago, *edited by mod said: Minut ćutanja za SK, kako li su se oni osećali kada su dobili zadatak da naprave najave za prvih nekoliko utakmica KKP pred EL, svi otišli a od Balše ne može ni 10 sekundi najava da se odradi.... Sad gledam ovaj kaminski je u stvari bio do jaja, olako smo ga pustili 3 1
Kreator Posted September 8 Posted September 8 2 minutes ago, Ted said: dal je realno da ste toliki zaluđenici da gledate pauzu između dva poluvremena pripremne utakmice Pa to je košarka. Da je fudbal već bih izašao napolje da prošetam.
cedo Posted September 8 Posted September 8 prastajte na neznanju, slabo letos ispratih koju poziciju igra taj sto nam nedostaje nemamo zamenu za obrvu treba se izgraditi pobednicki mentalitet, utiska sam da smo doveli igrace koji nisu bili lideri tko ce biti lider ekipe, kada se jajca stisnu
Recommended Posts