Kreator Posted September 8 Posted September 8 (edited) Pokušava Željko Pokua na pet i početkom druge četvrtine, ali ga kara Alibegović.... Siluje jadnog Pokua, žao mi dečka. Morao je tajm aut odmah. Ali ostavio je Pokua na pet. Sigurno mu je dao neke smernice kako sa Alibegovićem. Uporan je Željko sa ovom idejom. Evo ipak odustaje posle minut ipo, vraća Dejvisa. Edited September 8 by Kreator
Valk Posted September 8 Posted September 8 47 minutes ago, goofs said: Ne, rekli su kao da će biti tajna i alternativna lokacija u slučaju kiše. Jako smrdi na Halu sportova. Biće i prevoz obezbeđen sa Kališa do Hale.
Lord Stef Posted September 8 Posted September 8 Poku bas tanak, pun intended Kolke rucerde ima Bonga jbt
ZokiAsov Posted September 8 Posted September 8 Jebem ti ja ovo brisanje nakon svakog napada. Vesicev pionir je ledena hala za ovu saunu. Valjda niko nece poginuti 1
cedo Posted September 8 Posted September 8 ife drapa jajca masi trojku, a sad i ulaz ... popravljen kaze komentator da sala nema klimu zna zoc sta radi, ima da se dobro oznoje
cedo Posted September 8 Posted September 8 (edited) starno ce se netko povrediti Edited September 8 by cedo
goofs Posted September 8 Posted September 8 Deluje kao da ćemo peglati ozbiljnu odbranu i tranziciju, a u pozicionom napadu šta bude biće. Ja volim takav basket, ali to ume da se pretvori u prebijanje mrtvog konja. 2
Kreator Posted September 8 Posted September 8 Karlik, Ife, Brown, Bonga, Davis - i odmah dvocifrena razlika za nas.
Ted Posted September 8 Posted September 8 (edited) lele kakvi su ovo uslovi.....ko Kup Paje Patka u Prokuplju gledao sam dok nije puko strim.....šta ja znam, ne mogu da ocenim ništa, vidi se da je usviravanje u toku i da treba još prilično do koncerta Edited September 8 by Ted
Recommended Posts