Kreator Posted September 8 Posted September 8 (edited) Pokuu će dobro doći aba liga da se vrati u ozbiljnu košarku. Posle može da proba i sa evroligom, što da ne? Edited September 8 by Kreator
Lord Stef Posted September 8 Posted September 8 Pretpostavljam da ni veceras nema strima? Ovo sto sam do sad potrazio nigde nema utakmice u ponudi.
Segundo Posted September 8 Posted September 8 2 hours ago, Vasilij Zajcev said: Ja ne znam da li sam ikad video profesionalnog igraca da uradi ovo. Pokusavam da nadjem video, ali ne uspevam. Teo je tokom prosle sezone imao slican brainfart, s tim sto je nakon skoka spustio loptu na parket, bese zavrsnica neke EL tekme. 1
uini Posted September 8 Posted September 8 1 hour ago, kralj said: To je odlika igrača koji nemaju range, pa im pomaže da loptu zalete. Govorio je Poku da je tehniku zadržao iz klinačkih dana, pa to može da pruži nekakvo objašnjenje, dok mu je sam izbačaj skroz korektan. zapravo, one-motion sut, koji krece prakticno sa zemlje, pruza i veci range i bolji balans, sto naravmo pomaze kod preciznosti; zato danas vecina igraca sutira tako. ovaj pokuov, gde se najpre odrazi pa sutne otprilike na najvisoj tacki je taj stari two-motion 1
cedo Posted September 8 Posted September 8 21 minutes ago, Lord Stef said: Pretpostavljam da ni veceras nema strima? Ovo sto sam do sad potrazio nigde nema utakmice u ponudi. u makedoniji pise da ce biti na sk1, 21h
goofs Posted September 8 Posted September 8 Naivno sam pokušao da kupim kartu za Kališ, ja ne znam da li je postojalo veće đubre od onog eFinityja na svetu ikada igde.
Mindaugas Žukauskas Posted September 8 Posted September 8 El će taj Kališ moći da se igra pod navedenim:
goofs Posted September 8 Posted September 8 Ne, rekli su kao da će biti tajna i alternativna lokacija u slučaju kiše. Jako smrdi na Halu sportova.
Lord Stef Posted September 8 Posted September 8 40 minutes ago, cedo said: u makedoniji pise da ce biti na sk1, 21h Ma bice nego nemam SK juce sam i nasao neki stream ali mi je antivirus podivljao pa sam ga batalio, za veceras vec nema apsolutno nigde 1
Lord Stef Posted September 8 Posted September 8 5 minutes ago, Kreator said: Pa pređi kod nas sbb-ovaca. Ma zajebo se pa produzio ugovor sa MTS proletos. Kad sam lenstina, mrzelo me da se cimam pa ono, daj ga samo produzi, jbg. Nista, ostaje mi tekstualni prenos na B92. Jel' ovo Bonga poceo na 4? 1
Kreator Posted September 8 Posted September 8 Iznenađenje je Mario i njegova baš dobra odbrana. I u napadu je ok. 1
johan nagel Posted September 8 Posted September 8 1 hour ago, Lord Stef said: Pretpostavljam da ni veceras nema strima? Ovo sto sam do sad potrazio nigde nema utakmice u ponudi. Meni radi ovaj trenutno http://radio-uzivo.square7.net/sport-klub-1-uzivo/ 1
Kreator Posted September 8 Posted September 8 Gotova prva četvrtina. Vodimo poen razlike. Sviđa mi se ekipa. Jedino mi žao Pokua, kako je jadno primio onu bananu. Biće bolje....valjda. 1
Recommended Posts