kud u maglu Simoviću Posted June 18 Posted June 18 šta koji moj da dovodimo sekundarce iz evrokupa daj džejmsaru, maria, lojda, vildozu 2 1
Kreator Posted June 18 Posted June 18 (edited) 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: šta koji moj da dovodimo sekundarce iz evrokupa daj džejmsaru, maria, lojda, vildozu Džejms produžio ugovor sa monakom Mario će produžiti ugovor sa realom (ako ne ode u barsu) Lojd je poluinvalid, veliki je rizik njega uzeti Vildoza je emotivno polulud čovek, ne bih njega, samo ako mora. Baldwin će u Fener Vidim odlaze bitniji igrači iz Makabija zbog rata sa Palestincima i nemogućnosti igranja u Izraelu. Izgleda da će i Kolson negde da ide. Šta još ima u Makabiju da valja .... Lorenca će izgleda da pokupi PAO ... Edited June 18 by BlackGeorge
Jimmy Kowalski Posted June 18 Posted June 18 9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: šta koji moj da dovodimo sekundarce iz evrokupa daj džejmsaru, maria, lojda, vildozu Kumsa za GM-a.. 1
smooth.Op Posted June 18 Posted June 18 7 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Kumsa za GM-a.. Mi već imamo takvog GM-a
goofs Posted June 18 Posted June 18 37 minutes ago, johan nagel said: Вилдоза играчки ђене ђене али ми је овако као појава екстремно иритантан и много више ми се уклапа у ону страну брда. Не знам кој курац смо уопште запели за њихове бивше играче као да су једини на тржишту. Meni se to isto ne sviđa, previše liči na ono Čovićevo sklapanje tima iz sezone u sezonu za puko preživljavanje u Evroligi. Vildoza je dobar igrač, ali je životno/emotivno rastrojen, ne možeš da računaš na takve ljude. S druge strane, za sada smo 0/2 kada su u pitanju NBA povratnici, dok je ostatak Evrope na otprilike 8/9. Bravo mi. 2
garmonbozia Posted June 18 Posted June 18 22 minutes ago, goofs said: ali je životno/emotivno rastrojen nije, skrasio se sa našom snajkom 1
Milošica Posted June 18 Posted June 18 (edited) Kod percepcije o Vildozi ima malo i do medijske prenaduvanosti te priče o njegovom ljubavnom životu. Edited June 18 by Milošica
goofs Posted June 18 Posted June 18 Nisam mislio na snajku koliko na činjenicu da se iz Zvezde odjavio maltene na polusezoni, a da su ga iz PAOa u četiri navrata terali jer nije zadovoljio. To su dve najsvežije sezone, ne vidim jasnog razloga da sledeća bude drugačija.
kralj Posted June 18 Posted June 18 21 minutes ago, Milošica said: Kod percepcije o Vildozi ima malo i do medijske prenaduvanosti te priče o njegovom ljubavnom životu. Naravno, kad smo zemlja=zadruga. O košarkaškim performansama za sad smo pročitali 0 karaktera, ali znamo da se pouzdano radi o rastrojenom i neuravnoteženom dziberu. 2
Nebojsa Posted June 18 Posted June 18 kad vildoza i smajli zavrte pnr po splavovima - lob city rrrrrrrr 1 2
Milošica Posted June 18 Posted June 18 (edited) 5 minutes ago, kralj said: Naravno, kad smo zemlja=zadruga. O košarkaškim performansama za sad smo pročitali 0 karaktera, ali znamo da se pouzdano radi o rastrojenom i neuravnoteženom dziberu. Mislim prvi sam ja Zadrugar 1 kroz 1, ali pokušavam objektivno da sagledam. Mačka u džaku jeste za klubove sa plejof ambicijama, ali uopšte nisam isključiv u smislu da je njegovo dovođenje nužno loš potez. Edited June 18 by Milošica
goofs Posted June 18 Posted June 18 3 minutes ago, kralj said: Naravno, kad smo zemlja=zadruga. O košarkaškim performansama za sad smo pročitali 0 karaktera, ali znamo da se pouzdano radi o rastrojenom i neuravnoteženom dziberu. Evo prebrojaću ti 52 minutes ago, goofs said: Meni se to isto ne sviđa, previše liči na ono Čovićevo sklapanje tima iz sezone u sezonu za puko preživljavanje u Evroligi. Vildoza je dobar igrač, ali je životno/emotivno rastrojen, ne možeš da računaš na takve ljude. S druge strane, za sada smo 0/2 kada su u pitanju NBA povratnici, dok je ostatak Evrope na otprilike 8/9. Bravo mi. 19 karaktera o košarkaškom skillsetu, 22 ako računaš razmake. Takodje, niko nije pominjao džiberluk. 1
kralj Posted June 18 Posted June 18 Pa kako nije kad je iritantan i fizički za onu stranu brda. Vildoza je strašan igrač, ali se i on stalno povređuje. U Zvezdu je došao posle maltene cele sezone propuštene. Oko Nove godine je povredio zadnju ložu i trebalo mu je mesec dana otprilike da se vrati i do kraja je vucarao neke probleme bez ikakve šanse da vrati formu. U Paou isto. Od oktobra se povređuje i propušta utakmice. Ataman je zbog toga pizdeo. Njemu treba kintinuitet. 1
Jimmy Kowalski Posted June 18 Posted June 18 1 hour ago, goofs said: Meni se to isto ne sviđa, previše liči na ono Čovićevo sklapanje tima iz sezone u sezonu za puko preživljavanje u Evroligi. Vildoza je dobar igrač, ali je životno/emotivno rastrojen, ne možeš da računaš na takve ljude. S druge strane, za sada smo 0/2 kada su u pitanju NBA povratnici, dok je ostatak Evrope na otprilike 8/9. Bravo mi. Koje smo mi NBA povratnike dovodili?
Recommended Posts