Kreator Posted September 5 Posted September 5 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: želimir objašnjava na b92 kod minje miletić 1
Filozof manijak Posted September 6 Posted September 6 7 hours ago, ZokiAsov said: Sto su mu ovako dlakave noge, to nesto nije u redu Nuspojave od uzimanja hormona za nabijanje mase
Vasilij Zajcev Posted September 6 Posted September 6 8 hours ago, kud u maglu Simoviću said: mogli su pokuševskog da stave u ručni prtljag Auh, ovog sam se plasio, los body language. Hvatanje za misku u septembru, ovaj leti pre NG. 3
goofs Posted September 6 Posted September 6 Ja sve što vidim na ovoj slici je da ima veću bidžu od Žoca, u mojoj knjizi je to plus 1 2
garmonbozia Posted September 6 Posted September 6 10 hours ago, kud u maglu Simoviću said: mogli su pokuševskog da stave u ručni prtljag Poku out za turnir, kažu povreda leve nadlaktice 7 1
Milošica Posted September 6 Posted September 6 (edited) Željko otpustio Momu Jakovljevića Edited September 6 by Milošica
ToniAdams Posted September 6 Posted September 6 Momo je dupli ovan ako se ne varam. Dobra odluka. 3 1
garmonbozia Posted September 6 Posted September 6 Ako Zoki pomazi Pokua sastavljaće ga iz različitih kinder jajeta 2 1
Hele Posted September 6 Posted September 6 Pokuu dlake dodaju na kilazi pa je prosao na merenju i moze da igra profesionalnu kosarku.
Recommended Posts