kud u maglu Simoviću Posted September 4 Posted September 4 to uvek objave pre utakmice, 5-7 dana mada sad ne znam kako će izgledati pošto su promenili ticket sellera 1 1
Popular Post Milošica Posted September 4 Popular Post Posted September 4 Biće prenos turnira u Italiji za vikend na SK. 6 4
Valk Posted September 4 Posted September 4 4 hours ago, Heaviside said: Kada se obično puštaju pojedinačne karte u prodaju? Opet planiraš ''sa koleeegaaamaa'' na KKP? 6
Profesionalac Posted September 4 Posted September 4 Ma dolazi da viče: Željko gospodine, napuši se kohibe! 1
kud u maglu Simoviću Posted September 4 Posted September 4 baskonija vodi dve osobe na otvaranje el u viktoriju(all inclusive) ko rt njihov tweet
lord_s Posted September 4 Posted September 4 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: pa da počnemo Pogresan topic Kad sam vec tu, ko su nam ova dva igraca u zelenim dresovima, bas su odigrali dobro ova poslednja dva poseda na Bursacu 'ocemo mlin? 1
April Posted September 5 Posted September 5 On 3.9.2024. at 12:11, garmonbozia said: nije on jakovljević, on je neki veći izdajnik 1 je Jakovljević 1
Popular Post ZokiAsov Posted September 5 Popular Post Posted September 5 Smajli o odlasku iz Partizana Quote “Nije to bila odluka, jednostavno bolja prilika da igram košarku. U Srbiji se dešavaju neke stvari o kojima ne bih hteo da govorim. Ali nisam hteo da budem okružen takvom energijom… Partizan kao klub je sjajan, trener je sjajan. Željko Obradović mi je kao otac, kao strogi otac doduše. Ali neke stvari koje su se dešavale u zemlji, nisam hteo da budem deo toga. Ne želim ni sa kim da se bijem. Samo želim da igram košarku i konačno uživam u njoj” 12 2 1
Vasilij Zajcev Posted September 5 Posted September 5 23 hours ago, Milošica said: Biće prenos turnira u Italiji za vikend na SK. Jel se znaju termini tih tekmi?
Milošica Posted September 5 Posted September 5 1 minute ago, Vasilij Zajcev said: Jel se znaju termini tih tekmi? Subota 18:15. Za nedelju još ne znam. 2 2
garmonbozia Posted September 5 Posted September 5 1 hour ago, Milošica said: Subota 18:15. Za nedelju još ne znam. ništa Zoki, javi kad saznaš 1
Recommended Posts