uini Posted September 3 Posted September 3 10 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: to pitanje se ne postavlja mora ćelafuto da zatvori krug iz istanbula ovoga puta kao kao trener posle zheljka dolazi ntilikina, kao igrac-trener, gde uzima evroligu, onda kao trener kls [najdrazi trofej] a kasnije postaje predsednik partizana i odgovara direktno makronu, sve do velike shizme 2033e, gde postaje prvi strani predsednik srbije koji nas uvodi u evropsku uniju kao go-to drzavu, eu franchise plejera 6
Jimmy Kowalski Posted September 3 Posted September 3 (edited) @uini Ako bi mogao da se uzdrzis od trolovanja, dok se ljudi izjasnjavaju o pitanju koje sam postavio Hvala Edited September 3 by Jimmy Kowalski 1 3
uini Posted September 3 Posted September 3 (edited) ne bih mogao, tj generalno necu; i promeni nick jer mi ruzhish, kao grupa ruzh, najlepsa secanja na album vanishing point od kud prajmal skrim. hvala ( : Edited September 3 by uini
garmonbozia Posted September 3 Posted September 3 Jimmy, ko tebe plaća? Iz koje kuhinje ovo dolazi? Sezona nije ni krenula, a već traži zamenu za Žoca...
Jimmy Kowalski Posted September 3 Posted September 3 Just now, garmonbozia said: Jimmy, ko tebe plaća? Iz koje kuhinje ovo dolazi? Sezona nije ni krenula, a već traži zamenu za Žoca... Znas ti vrlo dobro ko me placa i iz koje kuhinje dolazi tvoje pitanje, nemoj da se pravis blesav..
uini Posted September 3 Posted September 3 znaci jakovljevicev iz strahinjica bana a ne zna ni za stuka numeru
ZokiAsov Posted September 3 Posted September 3 5 hours ago, sasailic said: Poku vs Petrusev. Ko kaže da ima mesta za brigu? Najvise tajrik dzons... zavrsice u muriji
goofs Posted September 3 Posted September 3 37 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Kad bi mogli da birate ko posle Zeljka, Sale ili Trinki? Sale. Ja ne gotivim toliko Trinkija, bilo je super te kovid sezone, ali lik je zapalio na prvu priliku i ostavio nas Šćepakabri i Filipovskom u najgoroj sezoni ikada, zbog koje nas ovaj crnjo sad ne voli i došao je u Zvezdu da nam se sveti 1
Azdaja Posted September 3 Posted September 3 Mora Sale. Ali plašim se da bi to bilo kao veza Džoni Depa i Amber. Previše nasilja iz ljubavi. Inače baš sam se pitao šta je sa good guy Vlade Šćepanović i na wiki kaže da nije više bio trener posle nas. Ubili smo mu volju. :'( 1
kud u maglu Simoviću Posted September 3 Posted September 3 1 hour ago, uini said: bas ste dervishi, samo vezano za partizan, sto me kao cinjenica dodatno nervira, jer za jednog od top5 kkp igraca ikada imate samo KUCANJE PREKO SABONISA HAHAH dajte neki psd-snajper-pomor iz partizana, to hocu da kazem, dervishi. dosta ti je ovo, od petorice ovde su trojica 1
Popular Post Ted Posted September 3 Popular Post Posted September 3 (edited) Sale naš u reprenzetaciju Trinki u Partizan Željko na Ostojino mesto Ostoja ambasador u Nikaragvi Čović za Preševo, Bujanovac, Medveđu (komplikuje se) Drugi ćelavi u Zvezdu trener treći ćelavi u Zvezdu direktor Bodiroga u KSS edit. Tomašević u Ostrog Edited September 3 by Ted 9 1
Recommended Posts