uini Posted September 3, 2024 Posted September 3, 2024 10 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: to pitanje se ne postavlja mora ćelafuto da zatvori krug iz istanbula ovoga puta kao kao trener posle zheljka dolazi ntilikina, kao igrac-trener, gde uzima evroligu, onda kao trener kls [najdrazi trofej] a kasnije postaje predsednik partizana i odgovara direktno makronu, sve do velike shizme 2033e, gde postaje prvi strani predsednik srbije koji nas uvodi u evropsku uniju kao go-to drzavu, eu franchise plejera 6
Jimmy Kowalski Posted September 3, 2024 Posted September 3, 2024 (edited) @uini Ako bi mogao da se uzdrzis od trolovanja, dok se ljudi izjasnjavaju o pitanju koje sam postavio Hvala Edited September 3, 2024 by Jimmy Kowalski 1 3
uini Posted September 3, 2024 Posted September 3, 2024 (edited) ne bih mogao, tj generalno necu; i promeni nick jer mi ruzhish, kao grupa ruzh, najlepsa secanja na album vanishing point od kud prajmal skrim. hvala ( : Edited September 3, 2024 by uini
garmonbozia Posted September 3, 2024 Posted September 3, 2024 Jimmy, ko tebe plaća? Iz koje kuhinje ovo dolazi? Sezona nije ni krenula, a već traži zamenu za Žoca...
Jimmy Kowalski Posted September 3, 2024 Posted September 3, 2024 Just now, garmonbozia said: Jimmy, ko tebe plaća? Iz koje kuhinje ovo dolazi? Sezona nije ni krenula, a već traži zamenu za Žoca... Znas ti vrlo dobro ko me placa i iz koje kuhinje dolazi tvoje pitanje, nemoj da se pravis blesav..
uini Posted September 3, 2024 Posted September 3, 2024 znaci jakovljevicev iz strahinjica bana a ne zna ni za stuka numeru
garmonbozia Posted September 3, 2024 Posted September 3, 2024 nije on jakovljević, on je neki veći izdajnik
ZokiAsov Posted September 3, 2024 Posted September 3, 2024 5 hours ago, sasailic said: Poku vs Petrusev. Ko kaže da ima mesta za brigu? Najvise tajrik dzons... zavrsice u muriji
goofs Posted September 3, 2024 Posted September 3, 2024 37 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Kad bi mogli da birate ko posle Zeljka, Sale ili Trinki? Sale. Ja ne gotivim toliko Trinkija, bilo je super te kovid sezone, ali lik je zapalio na prvu priliku i ostavio nas Šćepakabri i Filipovskom u najgoroj sezoni ikada, zbog koje nas ovaj crnjo sad ne voli i došao je u Zvezdu da nam se sveti 1
Azdaja Posted September 3, 2024 Posted September 3, 2024 Mora Sale. Ali plašim se da bi to bilo kao veza Džoni Depa i Amber. Previše nasilja iz ljubavi. Inače baš sam se pitao šta je sa good guy Vlade Šćepanović i na wiki kaže da nije više bio trener posle nas. Ubili smo mu volju. :'( 1
kud u maglu Simoviću Posted September 3, 2024 Posted September 3, 2024 1 hour ago, uini said: bas ste dervishi, samo vezano za partizan, sto me kao cinjenica dodatno nervira, jer za jednog od top5 kkp igraca ikada imate samo KUCANJE PREKO SABONISA HAHAH dajte neki psd-snajper-pomor iz partizana, to hocu da kazem, dervishi. dosta ti je ovo, od petorice ovde su trojica 1
Popular Post Ted Posted September 3, 2024 Popular Post Posted September 3, 2024 (edited) Sale naš u reprenzetaciju Trinki u Partizan Željko na Ostojino mesto Ostoja ambasador u Nikaragvi Čović za Preševo, Bujanovac, Medveđu (komplikuje se) Drugi ćelavi u Zvezdu trener treći ćelavi u Zvezdu direktor Bodiroga u KSS edit. Tomašević u Ostrog Edited September 3, 2024 by Ted 9 1
Recommended Posts