johan nagel Posted September 2 Posted September 2 Чува се за печење, аматери се залећу на предјело. Гурманска интелигенција изузетна. 3 6 3
uini Posted September 3 Posted September 3 15 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Za sada kida šou je trinki a ništa usput ne remeti basketaške uvide, obavezno pogledati 3 1
Ted Posted September 3 Posted September 3 baš gotivim Trinkija......poslednji put kad sam se baš primio na basket i kkp bilo je za njegova vakta mnogo mi žao te jebene prekinute korona sezone 8
Djuro Posted September 3 Posted September 3 9 hours ago, DameTime said: Ali hvala na dobrodošlici niiišta, bolje te našli
Popular Post Kreator Posted September 3 Popular Post Posted September 3 43 minutes ago, Ted said: baš gotivim Trinkija......poslednji put kad sam se baš primio na basket i kkp bilo je za njegova vakta mnogo mi žao te jebene prekinute korona sezone I ja gotivim opasno Trinkija. Igrala se baš sjajna ratnička košarka. Lepi dani ... prokleta korona. 11
copkillah Posted September 3 Posted September 3 Ko ne gotivi slatkorečivog Italijana, nije čovek. Nadam se da će jednog dana da nam se vrati. 6 1 1 2
Jimmy Kowalski Posted September 3 Posted September 3 Kad bi mogli da birate ko posle Zeljka, Sale ili Trinki? 1
kud u maglu Simoviću Posted September 3 Posted September 3 3 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Kad bi mogli da birate ko posle Zeljka, Sale ili Trinki? to pitanje se ne postavlja mora ćelafuto da zatvori krug iz istanbula ovoga puta kao kao trener 2
uini Posted September 3 Posted September 3 29 minutes ago, copkillah said: Ko ne gotivi slatkorečivog Italijana, nije čovek. Nadam se da će jednog dana da nam se vrati. 2 hours ago, Kreator said: I ja gotivim opasno Trinkija. Igrala se baš sjajna ratnička košarka. Lepi dani ... prokleta korona. bas ste dervishi, samo vezano za partizan, sto me kao cinjenica dodatno nervira, jer za jednog od top5 kkp igraca ikada imate samo KUCANJE PREKO SABONISA HAHAH dajte neki psd-snajper-pomor iz partizana, to hocu da kazem, dervishi.
Kreator Posted September 3 Posted September 3 29 minutes ago, copkillah said: Ko ne gotivi slatkorečivog Italijana, nije čovek. Nadam se da će jednog dana da nam se vrati. Čim Željko odluči da mu je dosta, odmah vratiti Trinkija. Ali moramo onda Željka da nateramo da zameni Ostoju, inače neće doći. To bi u nekoj daljoj budućnosti bio sjajan tandem Željko - Trinki + za omladinu postaviti Duleta i vozi .... 2
Recommended Posts