DameTime Posted September 2 Posted September 2 1 hour ago, *edited by mod said: Voli i Ntilikinu uz Frenka Tenka. Ne znam je li neka fora koju ne kontam ali na ovog sam i mislila. Inače, vini je više neki dan i noć, nešto kao crno-bela siMNfonija... 1
ZokiAsov Posted September 2 Posted September 2 Ubili smo jeniseja 114:85. Dujan 16, poku i nilikina 12, mitar i bonga bonga 11. Ostali nisu vredni pomena... Kopivica solidan 4p 2 1
*edited by mod Posted September 2 Posted September 2 10 minutes ago, ZokiAsov said: Ubili smo jeniseja 114:85. Dujan 16, poku i nilikina 12, mitar i bonga bonga 11. Ostali nisu vredni pomena... Kopivica solidan 4p U 5/4
kud u maglu Simoviću Posted September 2 Posted September 2 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said: @kud u maglu Simoviću Milin molicu lepo 3
kud u maglu Simoviću Posted September 2 Posted September 2 6 minutes ago, *edited by mod said: U 5/4 pročitao i ja ovo u pet deonica produžetak smo odigrali +29
Hele Posted September 2 Posted September 2 Uh, citao sam jedno kratko vreme vox, dame je neka woke riba koja skace na svaku rec ,,pogresno" izgovorenu, ujedala je ljude ako su se negde nesto pogresno izrazili... Drago mi je da navija za KKP, dobrodosla na temu 4
Milošica Posted September 2 Posted September 2 Hele najopasniji, socijalna inteligencija najizuzetnija. 3
Kreator Posted September 2 Posted September 2 29 minutes ago, ZokiAsov said: Ubili smo jeniseja 114:85. Dujan 16, poku i nilikina 12, mitar i bonga bonga 11. Ostali nisu vredni pomena... Kopivica solidan 4p Jel utakmica opet bila zatvorenog tipa ili ima negde i da se pogleda reportaža barem?
kud u maglu Simoviću Posted September 2 Posted September 2 izgleda je bilo dogovoreno da se igra 50 minuta
Recommended Posts