Milošica Posted September 2 Posted September 2 1 minute ago, ZokiAsov said: Uini se pokvario Lepo sam ti rekao da ga držimo u zamrzivaču. 1
DameTime Posted September 2 Posted September 2 1 hour ago, Milošica said: Lepo sam ti rekao da ga držimo u spam folderu. 4 1 1 1
uini Posted September 2 Posted September 2 6 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Pocastvovani smo cekaj, lagano, pitacu te posle 11og posta huehue 1
Jimmy Kowalski Posted September 2 Posted September 2 Znaci jos 10. Evo nek krene sa upisima o Bogdanu, ispunice kvotu ko od sale i postace omiljena nova forumasica..
uini Posted September 2 Posted September 2 dejm je carica & gospodarica, moja infernet prijateljica & nemesisica; fremesisica?? 1
Filozof manijak Posted September 2 Posted September 2 polako se infiltriraju strani elementi u nameri da nas preuzmu, kao Pklatovi!
DameTime Posted September 2 Posted September 2 Aha, znači znamo se Elem, uleteh malo za (brata) uinija sa kojim grobari imaju neki love-hate odnos, a on samo voršipuje Željka, Frenka (i Pokua). Don't mind me. @uini frenemies 4ever 1 1
Lord Stef Posted September 2 Posted September 2 Ko ga bre hejtuje, volimo mi njega, nego ono, tough love i to, a ni on nije nezna orhideja 5 1
uini Posted September 2 Posted September 2 2 minutes ago, garmonbozia said: kakva orhideja, guja. ako je guja, u nedrima ce biti. ili je to mali mrav x2 2
*edited by mod Posted September 2 Posted September 2 3 hours ago, DameTime said: Aha, znači znamo se Elem, uleteh malo za (brata) uinija sa kojim grobari imaju neki love-hate odnos, a on samo voršipuje Željka, Frenka (i Pokua). Don't mind me. @uini frenemies 4ever Voli i Ntilikinu uz Frenka Tenka.
Recommended Posts