Milošica Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 (edited) Da si dodao Fener, odgovor bi bio lak Ne znam, meni je Real magnet, ali moguće da bi kod nas. Na 3 i 4 Nwora, Vilis, Stenli Džonson, Šmits. I na to ako dođe Osman. Pakao. Mada ja i dalje tipujem na Real Edited September 2, 2024 by Milošica
goofs Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 2 minutes ago, uini said: sta mislimo, gde ce bogdan otici? Kod one sa najvećim sisama xexe, znate taj vic 1
kralj Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 Nek uzmu Čedu, a nama daju Šmitsa (zabušavao sam 2 meseca, uteče Uini sa Ntilkina idolopoklonstvom, nije ni u vidokrugu).
kud u maglu Simoviću Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 5 minutes ago, Milošica said: Navodno Turci(Efes?) i Real povećali ponudu, mi i Barsa ostali na istoj. 7
uini Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 2 minutes ago, Milošica said: Da si dodao Fener, odgovor bi bio lak Ne znam, meni je Real magnet, ali moguće da bi kod nas. uozbilji se. ne bi krocio u srbiju bez da ga neko ne pljuje (na stranu sto ne bi sam sebi oprostio) a lova ista kao u realu plus razne pogodnosti 1
uini Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 1 minute ago, kralj said: uteče Uini sa Ntilkina idolopoklonstvom, nije ni u vidokrugu). upravo sam ga worshipovao pre 5mins
Milošica Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 Just now, uini said: uozbilji se. ne bi krocio u srbiju bez da ga neko ne pljuje (na stranu sto ne bi sam sebi oprostio) a lova ista kao u realu plus razne pogodnosti Daće Melo, dragi moj uini. Daće Melo.
kralj Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 Btw, Čedica i dalje može da razara u nba sa klupe, al ne mogu da kažem, i ja sam pristalica da se forsiraju klunci bez obzira što bar pola neće da bude nikad na Čedinom nivou.
Hele Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 24 minutes ago, uini said: ja sam stigao do N & ne da mi se vise da ih ucim Zna li Zeljko?
uini Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 3 minutes ago, Hele said: Zna li Zeljko? zna, juce sam mu rekao preko kize savica tj miloshice 5 minutes ago, Milošica said: Daće Melo, dragi moj uini. Daće Melo. ovo ne kontam, kizo.
Milošica Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 Just now, uini said: ovo ne kontam, kizo. Daće Bog 1
Hele Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 4 minutes ago, uini said: zna, juce sam mu rekao preko kize savica tj miloshice ovo ne kontam, kizo. Sta si mu rekao kad ni ti ne znas? 😂
Recommended Posts