Milošica Posted September 2 Posted September 2 (edited) Da si dodao Fener, odgovor bi bio lak Ne znam, meni je Real magnet, ali moguće da bi kod nas. Na 3 i 4 Nwora, Vilis, Stenli Džonson, Šmits. I na to ako dođe Osman. Pakao. Mada ja i dalje tipujem na Real Edited September 2 by Milošica
goofs Posted September 2 Posted September 2 2 minutes ago, uini said: sta mislimo, gde ce bogdan otici? Kod one sa najvećim sisama xexe, znate taj vic 1
kralj Posted September 2 Posted September 2 Nek uzmu Čedu, a nama daju Šmitsa (zabušavao sam 2 meseca, uteče Uini sa Ntilkina idolopoklonstvom, nije ni u vidokrugu).
kud u maglu Simoviću Posted September 2 Posted September 2 5 minutes ago, Milošica said: Navodno Turci(Efes?) i Real povećali ponudu, mi i Barsa ostali na istoj. 7
uini Posted September 2 Posted September 2 2 minutes ago, Milošica said: Da si dodao Fener, odgovor bi bio lak Ne znam, meni je Real magnet, ali moguće da bi kod nas. uozbilji se. ne bi krocio u srbiju bez da ga neko ne pljuje (na stranu sto ne bi sam sebi oprostio) a lova ista kao u realu plus razne pogodnosti 1
uini Posted September 2 Posted September 2 1 minute ago, kralj said: uteče Uini sa Ntilkina idolopoklonstvom, nije ni u vidokrugu). upravo sam ga worshipovao pre 5mins
Milošica Posted September 2 Posted September 2 Just now, uini said: uozbilji se. ne bi krocio u srbiju bez da ga neko ne pljuje (na stranu sto ne bi sam sebi oprostio) a lova ista kao u realu plus razne pogodnosti Daće Melo, dragi moj uini. Daće Melo.
kralj Posted September 2 Posted September 2 Btw, Čedica i dalje može da razara u nba sa klupe, al ne mogu da kažem, i ja sam pristalica da se forsiraju klunci bez obzira što bar pola neće da bude nikad na Čedinom nivou.
Hele Posted September 2 Posted September 2 24 minutes ago, uini said: ja sam stigao do N & ne da mi se vise da ih ucim Zna li Zeljko?
uini Posted September 2 Posted September 2 3 minutes ago, Hele said: Zna li Zeljko? zna, juce sam mu rekao preko kize savica tj miloshice 5 minutes ago, Milošica said: Daće Melo, dragi moj uini. Daće Melo. ovo ne kontam, kizo.
Hele Posted September 2 Posted September 2 4 minutes ago, uini said: zna, juce sam mu rekao preko kize savica tj miloshice ovo ne kontam, kizo. Sta si mu rekao kad ni ti ne znas? 😂
Recommended Posts