Ratamahatta Posted September 1 Posted September 1 (edited) 2 hours ago, Jimmy Kowalski said: Centrimetri nisu bitni Edited September 1 by Ratamahatta 1 5 1
Popular Post Kreator Posted September 1 Popular Post Posted September 1 16 minutes ago, kralj said: Kome smeta jak Zoki Savić? Doktoru Jakovljeviću 18 1
Uskebasi Posted September 2 Posted September 2 8 minutes ago, Hele said: Jeste naucili imena svih igraca? Ide nekako. Jedino nismo rešili cije ime ide umesto Zeka Ledeja u prigodnoj recitaciji 1 1
Milošica Posted September 2 Posted September 2 1 minute ago, uini said: ja sam stigao do N & ne da mi se vise da ih ucim Blizu je P
uini Posted September 2 Posted September 2 Just now, Uskebasi said: Ide nekako. Jedino nismo rešili cije ime ide umesto Zeka Ledeja u prigodnoj recitaciji poruka za ledaya i sudove..? salu nastranu, ako je neka o zachovim nekosarkaskim karakteristikama koje su btw fantasticne, mislim da nemate vise takve igrace u ekipi, tj da oni dokazuju pozrtvovanost & vernost na prikladnije nacine ( :
Filozof manijak Posted September 2 Posted September 2 Igrač na poziciji crnca 1 Igrač na poziciji crnca 2 Nilikitna Igrač na poziciji crnca 4 / Hokuspokuševski Igrač na poziciji crnca 5 KKK - Košarkaški KLub Kamerun 1
uini Posted September 2 Posted September 2 (edited) 4 minutes ago, Filozof manijak said: KKK - Košarkaški KLub Kamerun zbog frenka & kkp logike, vreme je da predjete na internacionalu: dechkonja je rodjen u belgiji, odrastao & igra za francusku, stekao svecku slavu [koju slavim] u drzavi NY a postace prvi strani predsednik partizana, koji odgovara direktno makronu, umesto vuchicu. edit, roditelji su mu iz ruande, nema tu kameruna Edited September 2 by uini
smooth.Op Posted September 2 Posted September 2 Nemoj im dirati KKK. Kodi, Kenan, Kalina... Video sam intervju sa tim menadžerom. Izgleda da nam je tu malo škripalo prošle sezone. Imali smo početnika među aždajama.
Milošica Posted September 2 Posted September 2 1 hour ago, copkillah said: Real nam otima brata iz Ohrida Navodno Turci(Efes?) i Real povećali ponudu, mi i Barsa ostali na istoj.
uini Posted September 2 Posted September 2 2 minutes ago, Milošica said: Navodno Turci(Efes?) i Real povećali ponudu, mi i Barsa ostali na istoj. lik igrao za efes 4-5 godina zamisli da bogdan u 30oj ili 32oj, resi da se vrati u evropu a interesuju se real, barca, efes i partizan, dok srbija i dalje ima predsednika koji se lozi na turskog predsednika (ako treba pojacati ponudu); sta mislimo, gde ce bogdan otici? 1
uini Posted September 2 Posted September 2 ..mislim, bogdan sad ima 32 ali imamo delorean & back to the future IV, bball edition 5
Recommended Posts