Ratamahatta Posted September 1, 2024 Posted September 1, 2024 (edited) 2 hours ago, Jimmy Kowalski said: Centrimetri nisu bitni Edited September 1, 2024 by Ratamahatta 1 5 1
Popular Post Kreator Posted September 1, 2024 Popular Post Posted September 1, 2024 16 minutes ago, kralj said: Kome smeta jak Zoki Savić? Doktoru Jakovljeviću 18 1
uini Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 ja sam stigao do N & ne da mi se vise da ih ucim 2
Uskebasi Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 8 minutes ago, Hele said: Jeste naucili imena svih igraca? Ide nekako. Jedino nismo rešili cije ime ide umesto Zeka Ledeja u prigodnoj recitaciji 1 1
Milošica Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 1 minute ago, uini said: ja sam stigao do N & ne da mi se vise da ih ucim Blizu je P
uini Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 Just now, Uskebasi said: Ide nekako. Jedino nismo rešili cije ime ide umesto Zeka Ledeja u prigodnoj recitaciji poruka za ledaya i sudove..? salu nastranu, ako je neka o zachovim nekosarkaskim karakteristikama koje su btw fantasticne, mislim da nemate vise takve igrace u ekipi, tj da oni dokazuju pozrtvovanost & vernost na prikladnije nacine ( :
Filozof manijak Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 Igrač na poziciji crnca 1 Igrač na poziciji crnca 2 Nilikitna Igrač na poziciji crnca 4 / Hokuspokuševski Igrač na poziciji crnca 5 KKK - Košarkaški KLub Kamerun 1
uini Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 (edited) 4 minutes ago, Filozof manijak said: KKK - Košarkaški KLub Kamerun zbog frenka & kkp logike, vreme je da predjete na internacionalu: dechkonja je rodjen u belgiji, odrastao & igra za francusku, stekao svecku slavu [koju slavim] u drzavi NY a postace prvi strani predsednik partizana, koji odgovara direktno makronu, umesto vuchicu. edit, roditelji su mu iz ruande, nema tu kameruna Edited September 2, 2024 by uini
smooth.Op Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 Nemoj im dirati KKK. Kodi, Kenan, Kalina... Video sam intervju sa tim menadžerom. Izgleda da nam je tu malo škripalo prošle sezone. Imali smo početnika među aždajama.
Milošica Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 1 hour ago, copkillah said: Real nam otima brata iz Ohrida Navodno Turci(Efes?) i Real povećali ponudu, mi i Barsa ostali na istoj.
uini Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 2 minutes ago, Milošica said: Navodno Turci(Efes?) i Real povećali ponudu, mi i Barsa ostali na istoj. lik igrao za efes 4-5 godina zamisli da bogdan u 30oj ili 32oj, resi da se vrati u evropu a interesuju se real, barca, efes i partizan, dok srbija i dalje ima predsednika koji se lozi na turskog predsednika (ako treba pojacati ponudu); sta mislimo, gde ce bogdan otici? 1
uini Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 ..mislim, bogdan sad ima 32 ali imamo delorean & back to the future IV, bball edition 5
Recommended Posts