Vasilij Zajcev Posted August 31 Posted August 31 Dok ga ne vidim na aerodromu kako peva "Svaki Turčin zna, svaka bula zna.." ništa ne verujem. 2
uini Posted September 1 Posted September 1 sinoc sa na volfgang amadeusu procitao da ber-trans prevoznik iz letonije pregovara sa realom. neko je lovernj,
Kreator Posted September 1 Posted September 1 3 hours ago, uini said: sinoc sa na volfgang amadeusu procitao da ber-trans prevoznik iz letonije pregovara sa realom. neko je lovernj, Ako može da se bira ja bih pre Osmana. Bertansa volim ali Osman se opasno uklapa u Željkov sistem, rekao bih. 3
kralj Posted September 1 Posted September 1 Takav igrač se uklapa u sve sisteme u evropskoj košarci jer kvalitetom zjapi. Sa druge strane, ne znam baš da Partizanu treba još jedna trojka, a ako je ideja da Čeda igra na 4, neko se baš zaigrao prelaznog roka. 1
Milošica Posted September 1 Posted September 1 5 minutes ago, kralj said: Takav igrač se uklapa u sve sisteme u evropskoj košarci jer kvalitetom zjapi. Sa druge strane, ne znam baš da Partizanu treba još jedna trojka, a ako je ideja da Čeda igra na 4, neko se baš zaigrao prelaznog roka. Znači ceniš da je neko gomilanje igrača bez plana?
kralj Posted September 1 Posted September 1 Ako bih morao da se izjasnim, cenim da je patka. U svakom slučaju Bertans koncepcijski ima više smisla.
April Posted September 1 Posted September 1 Ako iko misli da će Želimira ove godine češati kurac da oživljava karijere i unapređuje igru zalutalih prospekata, grdno se vara. Momče, plaćen si i preplaćen, uzmi ličnog trenera i radi ako ti se radi. Tri godine se on smara sa panjevima, za ovu sezonu uvodi novo pravilo Hoću sad i hoću sve 2 1 1
Kreator Posted September 1 Posted September 1 1 hour ago, kralj said: Sa druge strane, ne znam baš da Partizanu treba još jedna trojka, a ako je ideja da Čeda igra na 4, neko se baš zaigrao prelaznog roka. Ne samo to, nego ranije je bilo priča kao jaaaooo kako bi bilo sjajno da dođe Berta, grobar, ovo, ono .... ali znaš, skup je mnogo, morali bismo da odrešimo kesu baš mnogo. Kad ono vidi sad - pa i nije toliko skup čim ga hoće Žalgiris a mi smo tu negde sa njima po budžetu. Biće da on nije uopšte razmatrao Partizan kao opciju, a i tužio nas je uostalom.
uini Posted September 1 Posted September 1 1 hour ago, Kreator said: Ako može da se bira ja bih pre Osmana. Bertansa volim ali Osman se opasno uklapa u Željkov sistem, rekao bih. naravno da se bolje uklapa. i ja bih uzeo pre jokica nego alperen senguna ili sabonisa jra ( : 1 1
Recommended Posts