kralj Posted August 27 Posted August 27 U međuvremenu je pomenuo još dva put. Poslednji put na pitanju Sokrat, Platon ili Aristotel. Ili-ili pitalice, majko mila. Stari ili Novi Banovci, Kovin ili Smederevo...
copkillah Posted August 27 Posted August 27 41 minutes ago, Milošica said: Ma samo ima problema sa ekspresijom. Socijalna inteligencija još uvek nije izuzetna 5
Heaviside Posted August 27 Posted August 27 Sramota me da priznam, ali i ja sam pustio da me uspava. Ne može da nabroji tri omiljena filma jer ne gleda filmove, ne gleda ni serije, sluša muziku, grčku i špansku ali ne rok i metal. Često uhvati sebe kako ispravlja grke kad pričaju na grčkom jer mu je devojka Grkinja i ima mnogo širok vokabular…tu sam već ugasio, kakav smarač i opštemestaš 4 1
garmonbozia Posted August 27 Posted August 27 jes stvarno dosadan dečko, a facijalna ekspresija nula. za socijalnu inteligenciju nisam stručan, za to imamo zoranicu
Mindaugas Žukauskas Posted August 27 Posted August 27 Kalinić - Poku 1:0 u podkastu. Videćemo na terenu 1
garmonbozia Posted August 27 Posted August 27 (edited) Inače, bio pored mene u redu pre 2-3 godine na aerodromu i ispraćao devojku u Atinu, bila sa mnom na avionu, baš je vezan dečko možda emotivna inteligencija izuzetna? Edited August 27 by garmonbozia 6
*edited by mod Posted August 27 Posted August 27 Dobro je bar neće na splavove. Sad još samo da ga devojka ne ostavi. 1
Midžeta Posted August 27 Author Posted August 27 Naterali ste ne da pogledam ovo sranje, stv mi je bday buddy kolosalni smarac
Eleniko Posted August 27 Posted August 27 2 hours ago, kralj said: Ma smarač. Nosi 17 jer je 17. u mesecu upoznao devojku. Pomenuo je devojku 10 puta, čak je nesrećni Luka dao nagradu onome ko pogodi kako se zove. Smaragda, garant
Kreator Posted August 27 Posted August 27 2 minutes ago, ZokiAsov said: O.j u baskoniji Ostoja mađija Kako ga uvali Baskoniji prenosiće se priča sa kolena na koleno.
Recommended Posts