garmonbozia Posted August 27 Posted August 27 1 minute ago, Nikodije said: Na terenu, ali to pravilo ne može da važi u klupskim aktima. Kažnjavaš svog zaslužnog igrača jer se branio od davljenja. Pa kapiram da je dosta "vague" opis tipa "ako igrač učestvuje u incidentu". Nisam advokat, ali mogu da tagujem @Ted @napadaj
Heaviside Posted August 27 Posted August 27 Pa, nije isto, sudija je obavezan da kazni obojicu, a klub ima svu slobodu da odluči da li će da poteže pravilnik ili ne. cenim da tu postoji šiti kontekst tj. da je gospodin O. nakon medijskog cirkusa zbog davljenja tokom druge utakmice upozorio Nanelija da ne naseda na provokacije i da je dobio neko obećanje od njega u tom smislu.
Popular Post ZokiAsov Posted August 27 Popular Post Posted August 27 Zanimljiva je ta situacija, kolko su samo maderaski mediji penili tih par sati dok se nije saznalo sta se zapravo desilo. Da ne pricam o histeriji na forumu kad se naneli nazivao crnim govnetom, trazilo proterivanje iz srbije sto je tesko povredio dete stefana... Kad se ispostavilo da je dete zakuvalo, vise niko nije nista spominjao ni coki, ni mediji ni furunasi 10
Nikodije Posted August 27 Posted August 27 Just now, ZokiAsov said: Zanimljiva je ta situacija, kolko su samo maderaski mediji penili tih par sati dok se nije saznalo sta se zapravo desilo. Da ne pricam o histeriji na forumu kad se naneli nazivao crnim govnetom, trazilo proterivanje iz srbije sto je tesko povredio dete stefana... Kad se ispostavilo da je dete zakuvalo, vise niko nije nista spominjao ni coki, ni mediji ni furunasi Dozvoli, posle pet minuta bilo mi je jasno da je događaj nastao u Ćokijevoj režiji i da je Lazarević ovoga čekao u zasedi. I vi sad kažnjavate svog igrača zbog nasiilja u Ćokijevoj režiji. Realno izdali ste svog zaslužnog igrača. 5
Popular Post ZokiAsov Posted August 27 Popular Post Posted August 27 2 minutes ago, Nikodije said: Dozvoli, posle pet minuta bilo mi je jasno da je događaj nastao u Ćokijevoj režiji i da je Lazarević ovoga čekao u zasedi. I vi sad kažnjavate svog igrača zbog nasiilja u Ćokijevoj režiji. Realno izdali ste svog zaslužnog igrača. Nisam precizirao mislio sam na cigane forumase 10
Heaviside Posted August 27 Posted August 27 3 minutes ago, Nikodije said: Davljenje nije provokacija slažem se, ja ga svakako ne bih kaznio, a ovo sve posle je tek sramotno, ali nečime je on gospodinu stao žulj
kralj Posted August 27 Posted August 27 2 minutes ago, Nikodije said: Dozvoli, posle pet minuta bilo mi je jasno da je događaj nastao u Ćokijevoj režiji i da je Lazarević ovoga čekao u zasedi. I vi sad kažnjavate svog igrača zbog nasiilja u Ćokijevoj režiji. Realno izdali ste svog zaslužnog igrača. Ne obaziru se na realnost i prave se blesavi, kao da svi skupa nismo svesni da je po sredi ništa drugo do pilićarski majndset u službi struganja jedne mesečne plate. Nego daj da se bacimo 105% na Radu. 1
kralj Posted August 27 Posted August 27 3 minutes ago, ZokiAsov said: Nisam precizirao mislio sam na cigane forumase Mislio si na cigane sa kojima se družiš po komentarima ispod Tegijevih pokrivalica 4 i 5.
ZokiAsov Posted August 27 Posted August 27 1 minute ago, kralj said: Mislio si na cigane sa kojima se družiš po komentarima ispod Tegijevih pokrivalica 4 i 5. Lepo sto si se prepoznao, mrzi me samo da kopam sta si u tom trenutku gnojio
kralj Posted August 27 Posted August 27 (edited) ^Naravno da te mrzi, čak i kandidati za ljudsko biće ne vole da ispadnu glupi u društvu. Edited August 27 by kralj 1
Filozof manijak Posted August 27 Posted August 27 (edited) Lol, prvo su koleze forumaši s pogrešne strane plota nazivali Nanelija crnim govnom, i prizivali linč kao u vreme ropstva u US*, a sada ga brane od Ostoje. Da nije smešno, bilo bi urnebesno Spoiler *stilska figura hiperbola, za one sa jeftinijim ulaznicama. On topic, bruka i sramota za klub da se ovako rastane sa Nanelijem. Ja bih mu isplatio bonus za ono nabadanje malog provokatora. Edited August 27 by Filozof manijak 2 1
ZokiAsov Posted August 27 Posted August 27 1 minute ago, kralj said: ^Naravno da te mrzi, čak i kandidati za ljudsko biće ne vole da ispadnu glupi u društvu. Ovo je preglupo cak i za tvoje inace jadne standarde
Eleniko Posted August 27 Posted August 27 7 minutes ago, Filozof manijak said: Reveal hidden contents *stilska figura hiperbola, za one sa jeftinijim ulaznicama. Ja bih mu isplatio bonus za ono nabadanje malog provokatora. I ja, za titulu Čoviću reaguj
Recommended Posts