ZokiAsov Posted August 26 Posted August 26 Muceni vanja kapetan gori je od pokua... kako ce krv na slamcicu da nam pije 1 1
Jimmy Kowalski Posted August 26 Posted August 26 12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: Lik je bukvalno izmislio brojke (kao sto manje vise sve izmislja sto napise).. 2 1
kud u maglu Simoviću Posted August 26 Posted August 26 15 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Lik je bukvalno izmislio brojke (kao sto manje vise sve izmislja sto napise).. ne znam, ne pratim al sad ide na il
Milošica Posted August 26 Posted August 26 1 hour ago, Ted said: na kraju će da ispadne da je Milosica Bosanska grdosija od dva i kusur metra.....neka verzija Dodika kad bi bio sportski tip Pa jeste mi deda došao izbosne tamo 50 i neke
johan nagel Posted August 26 Posted August 26 Крваре ми уши од фрст импрешнса, да ли је могуће да је овај болид што натуца енглески (а ни на српском му не иде много боље) и даље обавља ове интервјуе. 1 1
Eleniko Posted August 26 Posted August 26 sto ne nahranite ovog pokusevskog bas losa poruka svetu, da u srbiji ima gladnih 1 1
Kreator Posted August 26 Posted August 26 1 minute ago, johan nagel said: Крваре ми уши од фрст импрешнса, да ли је могуће да је овај болид што натуца енглески (а ни на српском му не иде много боље) и даље обавља ове интервјуе. Ja se skocentrišem samo na odgovore. Kada postavlja pitanje pažnja mi ode na drugu stranu jer znamo svi šta će pitati u 90% slučajeva. 1
Kreator Posted August 26 Posted August 26 2 minutes ago, Eleniko said: sto ne nahranite ovog pokusevskog bas losa poruka svetu, da u srbiji ima gladnih Izgleda da ne može. pusti od 3:07 1 1
Jimmy Kowalski Posted August 26 Posted August 26 33 minutes ago, johan nagel said: Крваре ми уши од фрст импрешнса, да ли је могуће да је овај болид што натуца енглески (а ни на српском му не иде много боље) и даље обавља ове интервјуе. Kazu da je dobar sa bolidom koji je urednik klupskog TV. Cak se i prezivaju isto, prosto neverovatno.. 6
Ted Posted August 26 Posted August 26 36 minutes ago, Eleniko said: sto ne nahranite ovog pokusevskog bas losa poruka svetu, da u srbiji ima gladnih jesi čuo šta su mu skandirali na simfoniji uz-mi Po-ku ka-ra-đor-đevu, ka-ra-đor-đevu, ka-ra-đor-đevu 6 1
Recommended Posts