kud u maglu Simoviću Posted August 24 Posted August 24 neće prodati više, ako je za verovati ostoji ograničili su maksimalni broj sezonskih na identičn broj kao i prošle sezone 2
napadaj Posted August 24 Posted August 24 (edited) Znači biće samo duple prodaje, kao prošle godine, ne i trostruke Edited August 24 by napadaj
Valk Posted August 25 Posted August 25 On 22. 8. 2024. at 9:06, Kreator said: što mogu da se pokažem onima koji me mrze Jbt, još jedan kojeg "mrze" Mitar Bošnjaković bio mnogo slatko dete, najbolje mi bilo kad kaže kako najviše voli Fenerbahče jer ima mnogo srpskih igrača Well, karma is a bitch. 1
*edited by mod Posted August 25 Posted August 25 5 hours ago, Valkyrie said: Jbt, još jedan kojeg "mrze" Mitar Bošnjaković bio mnogo slatko dete, najbolje mi bilo kad kaže kako najviše voli Fenerbahče jer ima mnogo srpskih igrača Well, karma is a bitch. Stvarno je bio sladak mali sa onom kosicom. Plus je to sa Fenerom 2016 bio znak za koga navija 😆 Još tada se videla izuzetna socijalna inteligencija 2 1
Vasilij Zajcev Posted August 25 Posted August 25 5 hours ago, Valkyrie said: Mitar Bošnjaković bio mnogo slatko dete Zena tvojih godina i na polozaju koji obavlja bi trebala da se pripazi ovakvih izjava u vreme medjunarodnih istraga koje se vrse na internetu ovih dana. 5
Valk Posted August 25 Posted August 25 24 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Zena tvojih godina Vidimo se na sudyyy, kospotine! 2 6 1
Ratamahatta Posted August 25 Posted August 25 12 hours ago, Ted said: nego me interesuje oće li biti nekog negativnog efekta prethodne, "slavne" sezone Drugopartizanovac 3
Hele Posted August 25 Posted August 25 On 23. 8. 2024. at 21:55, napadaj said: https://www.instagram.com/reel/C_BfMPdMD3k/?igsh=OTF2bmJ6YnJsZTdt O jbt, ja mislio neki kratki klip, ludjak celu epizodu napravio
Ted Posted August 25 Posted August 25 (edited) 1 hour ago, Valkyrie said: Vidimo se na sudyyy, kospotine! mislio je "Diva takvog statusa i ugleda......".....izjava je data pre podne, notorna je činjenica da verovatnoća za delikt ili zabunu jeste najveća u periodu od buđenja do razbuđivanja (6-10 pre podne), a namera je očigledno bila da se neko zaštiti od potencijalnog zla.....uzevši sve u obzir, kao i činjenicu da bi mogao da uzme mene za advokata, najbolje je ne izlagati se dugotrajnim postupcima sa nepredvidivim ishodima i troškovima već rešti ovo jednim brzim vansudskim poravnanjem Edited August 25 by Ted
uini Posted August 25 Posted August 25 1 prati fucu 2 advokat 3 malo toga ovde mozes da napravis ka pogorsanju statusa u drustvu 2
Kreator Posted August 25 Posted August 25 2 hours ago, uini said: 1 prati fucu 2 advokat 3 malo toga ovde mozes da napravis ka pogorsanju statusa u drustvu 1. prati fucu i iskorištava skoro svaki post da naglasi da više voli fucu nego basket 2. advokat koji je prilično ambivalentan prema činjenici da direktor nije isplatio porez iako su pare skupljenje 3. možda, ali i dalje naglašava da više voli fucu nego basket što može da implicira njegovu buduću manju omiljenost u društvu jer je fudbal passe 2
Ted Posted August 25 Posted August 25 volim basket, volim fucu kalašnjikov imam pucu pa ispalim dva, tri metka svaki dan bez izuzetka to je prosečan Srbin.....al ne i ja fuca naravno.....kao što svak normalan čovek više voli pečenje no salatu basket je interesantan.....donekle.....uglavnom dok se ne preklapa sa fucom 3
Heaviside Posted August 25 Posted August 25 Fuca jeste pečenje, ali basket nije salata nego blago krvav file steak. Krtina za prave sladokusce. 3 1 3
uini Posted August 25 Posted August 25 rekao bih da oba fuca stadiona treba pretvoriti u gigantske staklenike organskog voca i povrca, kad ne bih znao da bi postala jovanjica III a ubrzo bi se sadio kokain i heroin inace, da, bolje krompir, blitva i pasulj da se sadi tamo i deli narodu za dz. 2
Recommended Posts