ZokiAsov Posted August 24 Posted August 24 39 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Zoki objasnio. Mirno, stalozeno, razumno kako samo on ume 2 1
*edited by mod Posted August 24 Posted August 24 Idealan prmer je telo igrača, posebno mladog. Ako tri godine radiš i telo ti nije napredovalo treće sezone, to govori o tvojoj ambiciji. Imali smo prošle sezone popodnevne treninge koji nisu obavezni. Neki su se pojavljivali na apsolutno svakom treningu, neki se nisu pojavili niti jedan jedini put. To pokazuje zašto su neki u klubu, a neki drugi nisu". Balšone legenda, cele sezone sam dolazio na popodnevne treninge 9
goofs Posted August 24 Posted August 24 "Idealan prmer je telo igrača, posebno mladog. Ako tri godine radiš i telo ti nije napredovalo treće sezone, to govori o tvojoj ambiciji." Čovek izjavi ovo nedelju dana nakon potpisivanja Popokatepetla, idešukrc 1 1 1
uini Posted August 24 Posted August 24 ja bih pokuov bodi-bilding poredio isključivo sa sličnim igračima u smislu gabarita i načina igre, recimo porzingisom. to što je porzingis ojačao nakon prve ili treće sezone, možda i nije bilo najbolje za njegove ligamente pričam napamet, samo dajem primer durant je recimo jako lagano i neznatno jačao tokom svoje nba karijere. samo što je durant oduvek trpao k'o nezdrav, pa ga niko ne pita za kilograme 1 1
sasailic Posted August 24 Posted August 24 10 hours ago, Nikodije said: Ako sam ga kačio to je bilo na Sportiću, ne na regularnim topicima večitih Velika razlika stvarno.
ZokiAsov Posted August 24 Posted August 24 Kad smo kod bodi bildinga ne treba ici dalje od ovog klipa 1
uini Posted August 24 Posted August 24 13 minutes ago, Ratamahatta said: Durant nosi svoju glavu, Poku nosi neciju drugu ne, ozbiljno. recimo, mnogo vaznije od tog famoznog frejma (koji nikada nece biti dovoljno snazan da se maklja sa nekim masama a ni ne treba) - je koliko je ojacao noge. nisam u toku sa pokuovim nogama ofc. jer, noge su baza koja pomaze i da igras vise minuta i da ti shootingmotion bude uvek pravilno isti i sta vec. 5
hooyadahoo Posted August 24 Posted August 24 10 minutes ago, Milošica said: Zašto mu se desno rame raspada Ne znaš tu priču? Onomad kad je Carter gurnuo celu podlakticu kroz obruč na all star zakucavanju, tada još dečak Poku se zakleo da će celu ruku. Ostalo je istorija. 1 1
Ted Posted August 24 Posted August 24 zna li se kako idu sezonske za sada? mislim, ja tolke pare za košarku ni u ludilu ne bih dao, taman da smo favoriti za osvajanje EL.....za fudbal da, al to kad jednog dana počnemo da igramo fudbal. Vazuri mogu da dam samo kurac nego me interesuje oće li biti nekog negativnog efekta prethodne, "slavne" sezone 1
Recommended Posts