Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted
12 minutes ago, kralj said:

Kasno, tebrice, već sam ugazio.

Pa trebalo je to da obrišeš pre nego što si preskočio plot.

Posted
3 hours ago, MiddleClass said:

Ubio vas Ostoja ko granom :fantom:

Sirotiljo i Bogu si teška...

• Haha 2
Posted (edited)
4 hours ago, *edited by mod said:

Kada kažem Ostoja, mislim ostoji nadređeni

Obradović je škartirao Nanelija, bukvalno ga je oterao sa zagrevanja na koje je ovaj došao direktno iz policije i više ga nije vraćao u tim. 

Naneli proziva gospodina Obradovića, ne obezbeđuje mu alibi. Kaže da mu je tokom sezone nekoliko puta predložio da ostane do penzije u Partizanu, a onda mu okrenuo leđa kad je bila frka (iz perspektive Nanenilja, a zapravo ne toleriše nasilničko  ponašanje što je sasvim u redu). Posle su ga razvlačili kao i Kabokla sa kaznama i slično.

Mnogo verovatnije od verzije po kojoj Obradović prvo izbacuje Nanelija iz tima, pa onda rasteruje ceo tim osim Balše, pa se predomišlja po pitanju onog koga je prvog oterao i moli ga (4 puta) da ostane do penzije pa za to saznaje Vučić i naređuje Ostoji da to stopira jer niko ne sme Stefana Lazarevića da šamara i onda Robija shvati da je pogrešio i preko Ostoje se zahvali za savet po pitanju selekcije, odjebe Nanelija i zamoli Ostoju da još pita Vučića koga da dovede na 4, kako se najbolje uvežbava 3-2 na kontra i kako da napadne kad Sfero preuzima sve. Vučić mu preko Ostoje poslao sve pogrešne odgovore, iz mržnje prema Partizanu naravno.

Edited by Heaviside
  • +1 2
  • Haha 3
Posted

Samo jednom gospodin Obradović :cry:, slaba koncentracija u ove kasne sate Hevi :lolol:

• Haha 3
Posted

Da, pad koncentracije, biće bolje kad bude najvažnije

• +1 1
  • Hvala 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
14 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

moj je bio 76k, sada je 80

A sve se nema

Ekonomski tigar, bate

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Kolika je cijena individualnih karata ako su ovoliko sezonse. Ja se baš razmišljam da li bih imao para za tu avanturu, a nisam se baš svrstavao u kategoriju sirotilje, barem ne do sad.

Inače kad sam vidio da ekipa bijesnih pasa napada Nanelija znao sam o čemu se radi, po istom prinicpu se radi i u našem FK. Kad dođu problemi opljuni po zlim strancima, nekako je lakše za progutati.

Posted

Fora je u tome što je trebalo posle Kevina, Zeka, izbaciti i Naniju zahvalnicu, ali breaking Chima pliz kam tu partizan bro.
I onda sad neki vakuum sjebao stvar. 

Posted

1 minute ago, smooth.Op said:

Fora je u tome što je trebalo posle Kevina, Zeka, izbaciti i Naniju zahvalnicu, ali breaking Chima pliz kam tu partizan bro.
I onda sad neki vakuum sjebao stvar. 

Ali to nije bilo moguce jer je drzan na ledu dok se nije popunila njegova pozicija i tek onda mu se zahvalilo...

• -1 1
Posted

0% šanse da je držan na ledu. Precrtan je na samom kraju sezone.

• +1 3
Posted

Pozicija se popunila još pre Olimpijade, Vanja je ozvaničen medju prvima a za Bongu Bongu je procurelo vrlo brzo. Nije on držan na ledu, nema ugovor, mogao je da traži klub do sada.

Zašto nije i zašto smo mu tek sad poslali zahvalnicu je pravo pitanje, čini mi se kao da je tu bilo nekih pregovora i da se nije našao zajednički jezik.

A ceo nastup limenarija ekipe na mrežama je sramota za klub, iznošenje prljavog veša i bacanje igrača pod voz, apsolutno je moglo (i moralo) bez toga.

• +1 8
Posted

Valjda je sramota za klub ako nije stao uz svog igraca? Valjda je sramota za trenera ako odstrani igraca zbog spoljnog pritiska?

Posted
38 minutes ago, Jesper23 said:

Kolika je cijena individualnih karata ako su ovoliko sezonse. Ja se baš razmišljam da li bih imao para za tu avanturu, a nisam se baš svrstavao u kategoriju sirotilje, barem ne do sad.

Inače kad sam vidio da ekipa bijesnih pasa napada Nanelija znao sam o čemu se radi, po istom prinicpu se radi i u našem FK. Kad dođu problemi opljuni po zlim strancima, nekako je lakše za progutati.

Standard 2 (nivo 200 iza kosa) sezonska 50.000 pojedinacne od 7.500 za evroligu do 1.800 za neke aba utakmice. Derbi je valjda bio 5.000. Tih pojedinacnih je bilo jako malo i tesko se do njh dolazilo u el 

• +1 1
Posted

@Jimmy Kowalski
Ne samo da je sramota, nego je i poražavajuće. 

Istekao ugovor, sa strane kluba nema volje da se nastavi saradnja... Šibneš objavu, hvala majstore, borio si se za klub, navijači će te pamtiti. Udariš srceparajući video i tjt. Igrač aktivan na društvenim mrežama, možda odluči da nešto odgovori, možda ne. Jbg znaš s kim imaš posla.

Ovako, obećavaš iznenađenja na promociji, a nisi obelodanio javnosti da si završio saradnju sa igračem. I onda kad bude komentara, pa šta sa Nanelijem, gde je iznenađenje Ostoja, on ide i priča kako ima nešto nerešeno između njih. Op, koji sat kasnije eto i oproštaja. Ostoja rešio. A za krizni PR dotura mocartu i basket njuzu neke priče o kažnjavanju igrača zbog kršenja discipline. To ako je istina (a verovatno jeste), to je prošlo kroz disciplinski do kraja sezone i tjt. Pa nije to sud pa da čekaš ročište.

Trifa je bio van ekipe nakon onog plaženja Radonjiću i bio poslat da uputi izvinjenje. Na (ne)produžavanje Lesora je uticao njegov odnos sa navijačima i konfrontacija sa crveno-belim taborom. Sad sklanjanje Nanelija odmah posle incidenta. To je sve Željko 100% i nikakav drugi pritisak. To je neka njegova ideja da ide gospodski sa njima, a bojim se da se to neće dobro završiti.

• +1 7
Posted
23 minutes ago, ZokiAsov said:

Standard 2 (nivo 200 iza kosa) sezonska 50.000 pojedinacne od 7.500 za evroligu do 1.800 za neke aba utakmice. Derbi je valjda bio 5.000. Tih pojedinacnih je bilo jako malo i tesko se do njh dolazilo u el 

Au brate za nekog iz Banja Luke to bi sve zajedno sa troškovima puta i običnom klopom izašlo 120 eura (bez noćenja, povratak odmah kući za pojedinačne karte). Pa za te pare odeš u Italiju/Španiju na gostovanje i još malo doplatiš za noćenje i prava poslastica.