August 22, 2024Aug 22 4 minutes ago, MiddleClass said: Ubio vas Ostoja ko granom Koliko god da poveća, bićemo i dalje najgledaniji tim u EL, pati
August 22, 2024Aug 22 2 minutes ago, copkillah said: Koliko god da poveća, bićemo i dalje najgledaniji tim u EL, pati ako budem u mogucnosti tj ako budem imao pravo kupujem sezonsku pa makar nijednu da ne gledam.
August 22, 2024Aug 22 8 minutes ago, MiddleClass said: Ubio vas Ostoja ko granom Jeste one koji mu daju pare, al' ja nisam u toj grupi.
August 22, 2024Aug 22 3 minutes ago, napadaj said: Jeste one koji mu daju pare, al' ja nisam u toj grupi. Ja mogu za dž ali volim da platim
August 22, 2024Aug 22 9 minutes ago, copkillah said: Ja mogu za dž ali volim da platim Volim da dam svoje krvavo zaradjene pare ostoji. On nek vidi gde ce da ulozi, u igrace, porez, seno za violu...
August 22, 2024Aug 22 Ovaj forum je još i zaličio na nešto dok su najgledaniji odmarali od košarke za vreme olimpijade.
August 22, 2024Aug 22 39 minutes ago, ZokiAsov said: Odjavi se brate s gadjenjem, pa bani opet za sledecu olimpijadu Kasno, tebrice, već sam ugazio.