napadaj Posted August 22 Posted August 22 23 minutes ago, goofs said: Koliko je povećanje u odnosu na prošlu sezonu? 1 2
MiddleClass Posted August 22 Posted August 22 27 minutes ago, napadaj said: Ubio vas Ostoja ko granom 1 1 1
copkillah Posted August 22 Posted August 22 4 minutes ago, MiddleClass said: Ubio vas Ostoja ko granom Koliko god da poveća, bićemo i dalje najgledaniji tim u EL, pati 5
bradilko Posted August 22 Posted August 22 2 minutes ago, copkillah said: Koliko god da poveća, bićemo i dalje najgledaniji tim u EL, pati ako budem u mogucnosti tj ako budem imao pravo kupujem sezonsku pa makar nijednu da ne gledam. 1
napadaj Posted August 22 Posted August 22 8 minutes ago, MiddleClass said: Ubio vas Ostoja ko granom Jeste one koji mu daju pare, al' ja nisam u toj grupi. 1
copkillah Posted August 22 Posted August 22 3 minutes ago, napadaj said: Jeste one koji mu daju pare, al' ja nisam u toj grupi. Ja mogu za dž ali volim da platim
ZokiAsov Posted August 22 Posted August 22 9 minutes ago, copkillah said: Ja mogu za dž ali volim da platim Volim da dam svoje krvavo zaradjene pare ostoji. On nek vidi gde ce da ulozi, u igrace, porez, seno za violu... 3 1
kralj Posted August 22 Posted August 22 Ovaj forum je još i zaličio na nešto dok su najgledaniji odmarali od košarke za vreme olimpijade.
ZokiAsov Posted August 22 Posted August 22 Odjavi se brate s gadjenjem, pa bani opet za sledecu olimpijadu 1 1
kralj Posted August 22 Posted August 22 39 minutes ago, ZokiAsov said: Odjavi se brate s gadjenjem, pa bani opet za sledecu olimpijadu Kasno, tebrice, već sam ugazio.
kud u maglu Simoviću Posted August 22 Posted August 22 2 hours ago, MiddleClass said: Ubio vas Ostoja ko granom 1
Recommended Posts