Jimmy Kowalski Posted August 22 Posted August 22 Zeljko je rekao na pocetku prosle sezone da ocekuje da Balsa pokaze napredak, odnosno da i na utakmicama radi ono sto radi i na treninzima. Pre svega u napadu, posto je u odbrani znao da bude koristan. Sto znaci da ocekuje da konacno se oslobodi straha i pritiska, tog vecitog kocnicara da pokazemo sta zaista umemo. Za to je naravno potrebno i da bude zdrav, da igra konstantno kako bi uhvatio ritam. Barem u ABA. Ali kao i vecini, strepnja mi je dublja od nade.. 2
lord_s Posted August 22 Posted August 22 Vidim kroz prozor neki red ispred bankomata, neobicno doba dana za red ispred bankomata https://www.instagram.com/p/C--pnvLMzsf/?img_index=2
kud u maglu Simoviću Posted August 22 Posted August 22 16 minutes ago, lord_s said: Vidim kroz prozor neki red ispred bankomata, neobicno doba dana za red ispred bankomata https://www.instagram.com/p/C--pnvLMzsf/?img_index=2 glupo bi bilo da kažem da sam prijatno iznenađen, al moram posle prošlosezonske epizode
uini Posted August 22 Posted August 22 1 hour ago, *edited by mod said: Naneli kaže Žoc ga je hteo do penzije. Ali Ostoja nije dao... uff, ja ne bih popio neku pricu u kojoj je zheljko hteo a ostoja nije dao, koja je vezana za ostojin departman a kamo ovo, gde je zheljko alfa & omega. mozda je zhoc stvarno to rekao nanuli ali ako je tako, onda je to nesto kurtoazne prirode, posto ni dzejms ni obradovic ne veruju u to.
kud u maglu Simoviću Posted August 22 Posted August 22 2 minutes ago, goofs said: Koliko je povećanje u odnosu na prošlu sezonu? moj je bio 76k, sada je 80 1
*edited by mod Posted August 22 Posted August 22 (edited) 6 minutes ago, uini said: uff, ja ne bih popio neku pricu u kojoj je zheljko hteo a ostoja nije dao, koja je vezana za ostojin departman a kamo ovo, gde je zheljko alfa & omega. mozda je zhoc stvarno to rekao nanuli ali ako je tako, onda je to nesto kurtoazne prirode, posto ni dzejms ni obradovic ne veruju u to. Kada kažem Ostoja, mislim ostoji nadređeni. Edited August 22 by *edited by mod
uini Posted August 22 Posted August 22 2 minutes ago, *edited by mod said: Kada kažem Ostoja, mislim Parohiji nadređeni. ma nema sanse; garantujem da zeljko ima posebno spakovan set kofera za situaciju u kojoj bi mu neko rekao da xy igrac ne moze da bude u sastavu, pa jos lik koji je tu dve sezone. to je zeljkova odluka 100% 7
ZokiAsov Posted August 22 Posted August 22 13 minutes ago, ZokiAsov said: Moj sektor je 2 soma manje za obnovu A 10 soma vise za nove kupce
Recommended Posts