Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

Zeljko je rekao na pocetku prosle sezone da ocekuje da Balsa pokaze napredak, odnosno da i na utakmicama radi ono sto radi i na treninzima. Pre svega u napadu, posto je u odbrani znao da bude koristan. Sto znaci da ocekuje da konacno se oslobodi straha i pritiska, tog vecitog kocnicara da pokazemo sta zaista umemo. Za to je naravno potrebno i da bude zdrav, da igra konstantno kako bi uhvatio ritam. Barem u ABA.

Ali kao i vecini, strepnja mi je dublja od nade..

• Replies 16k
  • Views 800.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

Slepci naplaćuju izdavanje kartice...

Lol koje cene, nek šišaju ovce. 

16 minutes ago, lord_s said:

Vidim kroz prozor neki red ispred bankomata, neobicno doba dana za red ispred bankomata

https://www.instagram.com/p/C--pnvLMzsf/?img_index=2

glupo bi bilo da kažem da sam prijatno iznenađen, al moram posle prošlosezonske epizode

Prodace 2-3 soma max..

Nije lose nego povoljno

Koliko je povećanje u odnosu na prošlu sezonu?

1 hour ago, *edited by mod said:

Naneli kaže Žoc ga je hteo do penzije. Ali Ostoja nije dao...

uff, ja ne bih popio neku pricu u kojoj je zheljko hteo a ostoja nije dao, koja je vezana za ostojin departman a kamo ovo, gde je zheljko alfa & omega. 

mozda je zhoc stvarno to rekao nanuli ali ako je tako, onda je to nesto kurtoazne prirode, posto ni dzejms ni obradovic ne veruju u to.

Moj sektor je 2 soma manje za obnovu

2 minutes ago, goofs said:

Koliko je povećanje u odnosu na prošlu sezonu?

moj je bio 76k, sada je 80

6 minutes ago, uini said:

uff, ja ne bih popio neku pricu u kojoj je zheljko hteo a ostoja nije dao, koja je vezana za ostojin departman a kamo ovo, gde je zheljko alfa & omega. 

mozda je zhoc stvarno to rekao nanuli ali ako je tako, onda je to nesto kurtoazne prirode, posto ni dzejms ni obradovic ne veruju u to.

Kada kažem Ostoja, mislim ostoji nadređeni.

Edited by *edited by mod

2 minutes ago, *edited by mod said:

Kada kažem Ostoja, mislim Parohiji nadređeni.

ma nema sanse; garantujem da zeljko ima posebno spakovan set kofera za situaciju u kojoj bi mu neko rekao da xy igrac ne moze da bude u sastavu, pa jos lik koji je tu dve sezone. to je zeljkova odluka 100%

13 minutes ago, ZokiAsov said:

Moj sektor je 2 soma manje za obnovu

A 10 soma vise za nove kupce

Moj je 8 više+3k za plastiku