copkillah Posted August 21 Posted August 21 Zašto ne bismo čitali nešto što bismo, da nas je zanimalo, pogledali i sami pre toga 1
smooth.Op Posted August 21 Posted August 21 Potrčao na tv prva da opere zvižduke mts-u. Za Nanelija je blamantno, ne znam kakav vakuum čovek spominje.
uini Posted August 21 Posted August 21 ma dobro, nije kao da se nesto frapantno desilo. zamisli da se nije javio, mogao je biti saucesnik u rusenju drzave, poretka ili sta je vec ovih dana glavna optuznica za sve, dok se ne dokaze suprotno a nece. 2
*edited by mod Posted August 21 Posted August 21 "Sezonske će bit skuplje onoliko koliko za koliko je poskupljeo život..." 9
Jimmy Kowalski Posted August 21 Posted August 21 35 minutes ago, smooth.Op said: Potrčao na tv prva da opere zvižduke mts-u. Za Nanelija je blamantno, ne znam kakav vakuum čovek spominje. Nije Ostoja adresa za Nunnyja (kao ni za bilo kog drugog igraca) nego trener. On je doneo odluku da ga izostavi iz tima, u jucerasnjem intervjuu ponovio kakvo ponasanje trazi od svih igraca dok igraju za Partizan. 2
Ted Posted August 21 Posted August 21 28 minutes ago, *edited by mod said: "Sezonske će bit skuplje onoliko koliko za koliko je poskupljeo život..." but i am confused.....život je u Srbiji jeftin i sve jeftiniji 4 2
smooth.Op Posted August 21 Posted August 21 46 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Nije Ostoja adresa za Nunnyja (kao ni za bilo kog drugog igraca) nego trener. On je doneo odluku da ga izostavi iz tima, u jucerasnjem intervjuu ponovio kakvo ponasanje trazi od svih igraca dok igraju za Partizan. Ja nisam gledao gostovanje na tv. Ovde je prenet citat "Nismo se oprostili od Nanelija, trenutno smo u nekom vakuumu". Ne znam ni da li mu je postavljeno pitanje, pa odgovara ili je to onako usput iz nekog njemu znanog razloga rekao. Svakako je debilno. A za Nanelija sam pisao još na dan incidenta sa Lazarevićem da je bivši, jer nema šanse da će Željko preći preko toga.
Jimmy Kowalski Posted August 21 Posted August 21 Imamo izgleda nekog domaceg igraca na probi. Nije na slici gde je kompletan tim i strucni stab, ali jeste na videu sa treninga.. 1
lord_s Posted August 21 Posted August 21 Pa ocito nismo imali dovoljno igraca ni za prvi trening, pa da popuni broj 1
stajebrebilo Posted August 21 Posted August 21 Hoce li biti dovoljno dugačka klupa za Kup RK u Nišu? Imamo li dovoljno domaćih igrača? Ili je samo EL prioritet? 1
Hele Posted August 21 Posted August 21 57 minutes ago, lord_s said: Pa ocito nismo imali dovoljno igraca ni za prvi trening, pa da popuni broj Pa to se moze reci za svakog domaceg igraca u rosteru 🤣
Lord Stef Posted August 21 Posted August 21 2 hours ago, stajebrebilo said: Hoce li biti dovoljno dugačka klupa za Kup RK u Nišu? Imamo li dovoljno domaćih igrača? Ili je samo EL prioritet? Pa imamo 7 domacih, kontam da ce neko po ubrzanom postupku™ da dobije drzavljanstvo, i 4 stranca i eto ti 12 za kup.
Recommended Posts