cedo Posted August 20 Posted August 20 4 minutes ago, Eleniko said: čoki, šta te brine, što me stalkuješ pretpostavljam da ne mislis na vinija odakle ti to, ali ozbiljno? celo leto ne pisem, samo citam kada svratim na komp. javio sam se kada je covek trazio pomoc u bitolju i na polufinale kosarke samo pazljivo citam
kralj Posted August 20 Posted August 20 Ja mislio ovaj vaš Brown neki šuter, a njemu brat Shannon, zvezda jednog od najpoznatijih nba mimova.
lord_s Posted August 20 Posted August 20 Jel ovo bio film na sinfoniji? Kako god, lepo se EL grebe za reach 7
Milošica Posted August 20 Posted August 20 10 minutes ago, kralj said: Ja mislio ovaj vaš Brown neki šuter, a njemu brat Shannon, zvezda jednog od najpoznatijih nba mimova. Kakve veze ima jedno sa drugim
ZokiAsov Posted August 20 Posted August 20 6 minutes ago, Milošica said: Kakve veze ima jedno sa drugim Ubio ga vinjak na vrucinu 2 1
Filozof manijak Posted August 20 Posted August 20 (edited) Ne pada iver daleko od drugog iverja Spoiler cijenim da je to poanta Edited August 20 by Filozof manijak
copkillah Posted August 20 Posted August 20 6 hours ago, MiddleClass said: Auh! Ja ovakav klizeci ne bih uletio gazzi koji si ti uletio dansveru. Respect! Jedno brdo dva univerzuma same vibe vas dvojica 1 1
kud u maglu Simoviću Posted August 20 Posted August 20 On 19. 8. 2024. at 21:59, Vasilij Zajcev said: Zna li se gde idemo na bazične pripreme? Prošle je bio Kop, možda da se ove vratimo kod Kiće via prasetina kod Dragiše.. sve je u beogradu, treninzi i utakmice zatvorenog tipa turnire igramo na siciliji, kališu i onaj u atini i to je to borac kući je premijera ove sezone 1
Eleniko Posted August 21 Posted August 21 9 hours ago, copkillah said: same vibe vas dvojica ko ne voli prefinjeni groboski humor /i viceve iz foldera - smešno/ ne treba da živi
kud u maglu Simoviću Posted August 21 Posted August 21 1 hour ago, Ted said: aha, znači košarkašima nije naređeno da idu na Kipar zato što se ne pripremaju u januaru
kralj Posted August 21 Posted August 21 10 hours ago, Filozof manijak said: Ne pada iver daleko od drugog iverja Hide contents cijenim da je to poanta Evo Filozof ukačio. Ovo je u rangu kao kad bi se obelodanilo da su Mira Banjac i Klaudija Kardinale rođene sestre.
Recommended Posts