Kreator Posted August 19 Posted August 19 Pevač možda nije nešto kvalitetno pevao, ali kada se pevaju navijačke pesme onda nam ne treba Robi Vilijams niti Zdravko Čolić. Orkestar je bio sasvim OK, bubnjar je dominirao (tako i treba da bude kada se pevaju navijačke pesme ) ali mislim da je dama iz orkestra sa crnom kosom, sa desne strane ekrana skoro pa oduzela šou. Atmosfera je bila ok, iznenadila me ona glumica koja otpeva sve pesme sa detetom (Bravo ), a navijači otpozadi su se izvukli sa zvižducima mts-u kao i Rio tinto marš iz Srbije. Meni dovoljno od njih, taman da se Ostoja malo oznoji. Dokumentarac na početku je bio po mom mišljenju preambiciozan, dugačak, dosadnjikav. 5
Filozof manijak Posted August 20 Posted August 20 Svima sun nam usta puna simfonije A za Kosobo niko pito nije! 1 2
Azdaja Posted August 20 Posted August 20 @Kreator meni je dokumentarac bio baš dobar. Na ivici suzica. Pogotovo što je bilo dosta Harisa i oni momenti kad nas userava Nolan I Vrabac, shvatiš da si voleo taj klub još možda i više kad je bio raspad. Džile isto dobio svoju scenu. Lepo lepo, zasmetalo mi je samo što nisu Miću negde provukli. 3 1
copkillah Posted August 20 Posted August 20 Filmić je bio sjajan, nemam nikakvu zamerku (a meni stvarno nije teško da nađem zamerku).
Jimmy Kowalski Posted August 20 Posted August 20 Mozda je ljudima promaklo, juce je potpisao Nakic, tako da se ne iznenadite ako ga vidite u nasem dresu na treningu.. 1
Hele Posted August 20 Posted August 20 Kad igramo neke kvalifikacije sa repstacijom, treba ga zvati i nek odigra bar minut.
kud u maglu Simoviću Posted August 20 Posted August 20 10 minutes ago, ZokiAsov said: Daj neke hajlajtse
Eleniko Posted August 20 Posted August 20 Bugarin vas zajebava, kulturno umetnički program u Domu sindikata 😂 1
kralj Posted August 20 Posted August 20 O kom dokumentarcu govorite? Ono kurčenje grba kako je mnogo zajeban pa ga stavljaju na jastučnice? 3
ZokiAsov Posted August 20 Posted August 20 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: Omaleno bugarce. Lud je ko zvono
Filozof manijak Posted August 20 Posted August 20 (edited) Gospoda se nikad ne hvali kad ubodu u gostima Edited August 20 by Filozof manijak
Ted Posted August 20 Posted August 20 (edited) Bugarče ima toliko materijala o svom voljenom klubu za praktikovanje istraživačkog novinarstva, pa me čudi da može da digne glavu i pogleda nešto drugo Edited August 20 by Ted 1
Eleniko Posted August 20 Posted August 20 1 minute ago, Ted said: Bugarče ima toliko materijala o svom voljenom klubu za praktikovanje istraživačkog novinarstva, pa me čudi da može da digne glavu i pogleda nešto drugo Ovo je košarkaška tema nije fudbalska
Recommended Posts