garmonbozia Posted August 19 Posted August 19 Video sam skoro neku Bonginu sliku kad je bio klinac, i tad je delovao kao da ima 40 godina 😀 3
garmonbozia Posted August 19 Posted August 19 Just now, Hele said: Iznenadjenje je da vam je ovo i dalje predsednik 🤣 Najbolji comeback ikada je Ostojina kosa 4
Ted Posted August 19 Posted August 19 ovo nije naš predsednik.....naš predsednik ima lepu bujnu kosu, ko Antonio Banderas iz najboljih dana 1
Jimmy Kowalski Posted August 19 Posted August 19 1 minute ago, garmonbozia said: Video sam skoro neku Bonginu sliku kad je bio klinac, i tad je delovao kao da ima 40 godina 😀 Ko Macvan.. 1
Lord Stef Posted August 19 Posted August 19 Jbt trebace mi nekoliko utakmica da pohvatam ko sve igra za nas 2 3
hooyadahoo Posted August 19 Posted August 19 Lepi Bongica 😍 Nestao je kad je ušao u senku. Crni panter naš 🥰 2
Ted Posted August 19 Posted August 19 1 minute ago, Lord Stef said: Jbt trebace mi nekoliko utakmica da pohvatam ko sve igra za nas za početak.....znaš da je starac Bonga, paljevina Vašington, nejač je Poku
sasailic Posted August 19 Posted August 19 Majk i Poku na 4. Ako govorimo o slabostima. Fali mase tu dosta.
Jimmy Kowalski Posted August 19 Posted August 19 Kako Moma Jakovljevic eskivirao da ga Zoki opet ne potapse po ledjima.. 6
lord_s Posted August 19 Posted August 19 Tri godine smo igrali bez (pravog) pleja, naredni ciklus bez prave cetvorke
garmonbozia Posted August 19 Posted August 19 Just now, Jimmy Kowalski said: Kako Moma Jakovljevic eskivirao da ga Zoki opet ne potapse po ledjima.. Gleda da li mu stoji iza 🤣 1
James Marshall Posted August 19 Posted August 19 Ovdje je iznenađenje izgleda bilo to što je Ostoja podijelio pola kile koksa prvom redu i pjevaču. Ili je iznenađenje da Zrenjanin ima filharmoniju. 5
garmonbozia Posted August 19 Posted August 19 Just now, James Marshall said: Ili je iznenađenje da Zrenjanin ima filharmoniju. Prodali su duše đavolu za muzički talenat, zato i nemaju vodu Sem pevača, on sigurno ima svoj bunar 1 1
Recommended Posts