Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

ko vam je taj geri.....jel to neki prevarant iz marketinga?

• Replies 16k
  • Views 801.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

1 minute ago, Ted said:

ko vam je taj geri.....

marko vukomanović - kafeterija

Dujan je izgleda ozbiljan nerd, valjda će to da se odrazi i na teren. 

Opa! Promenio je mišljenje o Ntilkini. Mora da ga je uini dočekao u nekom haustoru. Palo je neko uini izvini :fantom:

Edited by Kreator

uini nevolja

edit

zasto ima 3x znaka tanjapi kod bonge, lepo se videlo sve sto covek radi i to je radio jako dobro

nema sanse vise da klikcem na te video, taman je prestalo da mi stize u sugestijama

2 minutes ago, uini said:

edit

zasto ima 3x znaka tanjapi kod bonge, lepo se videlo sve sto covek radi i to je radio jako dobro

nema sanse vise da klikcem na te video, taman je prestalo da mi stize u sugestijama

Dao mu je 8/10

58 minutes ago, uini said:

edit

Pa da bi gledao njegov video. Visoko ga je ocenio i pohvalio. 

GVNOCUiXYAAp0eS?format=jpg&name=small

Kouč Žejtm

• Author
7 hours ago, Kreator said:

uini izvini 

Kakva sam vizionarka :fantom:

^realno bi bili favoriti za titulu da su napisala uini izuini ali okej, sledeca sezona je tu i slicno.

• Author

Evo trazicu da isprave i ti si cepidlaka :lol:

Ja ne bih, da sam ti.