kud u maglu Simoviću Posted August 17 Posted August 17 1 minute ago, Ted said: ko vam je taj geri..... marko vukomanović - kafeterija 1 1 1
garmonbozia Posted August 17 Posted August 17 Dujan je izgleda ozbiljan nerd, valjda će to da se odrazi i na teren.
Kreator Posted August 18 Posted August 18 (edited) Opa! Promenio je mišljenje o Ntilkini. Mora da ga je uini dočekao u nekom haustoru. Palo je neko uini izvini Edited August 18 by Kreator
uini Posted August 18 Posted August 18 edit zasto ima 3x znaka tanjapi kod bonge, lepo se videlo sve sto covek radi i to je radio jako dobro nema sanse vise da klikcem na te video, taman je prestalo da mi stize u sugestijama 2
*edited by mod Posted August 18 Posted August 18 2 minutes ago, uini said: edit zasto ima 3x znaka tanjapi kod bonge, lepo se videlo sve sto covek radi i to je radio jako dobro nema sanse vise da klikcem na te video, taman je prestalo da mi stize u sugestijama Dao mu je 8/10 1
Kreator Posted August 18 Posted August 18 58 minutes ago, uini said: edit zasto ima 3x znaka tanjapi kod bonge, lepo se videlo sve sto covek radi i to je radio jako dobro nema sanse vise da klikcem na te video, taman je prestalo da mi stize u sugestijama Pa da bi gledao njegov video. Visoko ga je ocenio i pohvalio. 1
Kreator Posted August 18 Posted August 18 (edited) https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti/50325/kaboklo-dobio-ponudu-karijere/vest 1.7 miliona mu nudi Hapoel samo za jednu godinu. Edited August 18 by Kreator
Midžeta Posted August 18 Author Posted August 18 7 hours ago, Kreator said: uini izvini Kakva sam vizionarka 1
uini Posted August 18 Posted August 18 ^realno bi bili favoriti za titulu da su napisala uini izuini ali okej, sledeca sezona je tu i slicno.
Recommended Posts