Filozof manijak Posted August 16 Posted August 16 (edited) 3 minutes ago, Stela said: Kad moze atletska staza na OI da bude ljubicasta, sto ne bi i parket Mi daltonisti be like: Edited August 16 by Filozof manijak 1
Ted Posted August 16 Posted August 16 (edited) pederska posla, drugovi i drugarice, da vam ja kažem Edited August 16 by Ted 2
Jimmy Kowalski Posted August 16 Posted August 16 16 minutes ago, goofs said: Komercijalna ne postoji više, ovo je Milka čokolada Pa postoji NLB Komercijalna..
Midžeta Posted August 16 Author Posted August 16 2 hours ago, smooth.Op said: Ovo me raduje više nego da smo doveli još jednog igrača. Geri mašina Ne znam šta forumski fashion police @Midžeta kaže na ljubičaste linije? Vrhunske su ljubicaste linije Skroz je dojajano i originalno
*edited by mod Posted August 16 Posted August 16 Partizan i Ljubičasta boja. To se baš sjajno završilo prošli put...
Jimmy Kowalski Posted August 16 Posted August 16 4 minutes ago, Nikodije said: kazu da je ljubicasta boja samoubica, zar je dotle doslo Ko to kaze, ko to laze? Purple combines the calm stability of blue and the fierce energy of red. The color purple is often associated with royalty, nobility, luxury, power, and ambition. Purple also represents meanings of wealth, extravagance, creativity, wisdom, dignity, grandeur, devotion, peace, pride, mystery, independence, and magic.. 8 2
Popular Post garmonbozia Posted August 16 Popular Post Posted August 16 (edited) farbaju u ljubičasto u čast žocove boje face na utakmicama Edited August 16 by garmonbozia 1 17 1
Ted Posted August 16 Posted August 16 boli nas stojko za ljubičastu, kakve to ima veze sa klubom.....da nismo postali Fiorentina negde u međuvremenu mrzim marketing, to je sinonim za prevaru
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted August 16 Popular Post Posted August 16 biće i personalizovanih dresova u prodaji procureo je dizajn tedovog dresa Spoiler 15
Vasilij Zajcev Posted August 17 Posted August 17 23 hours ago, smooth.Op said: Ovo me raduje više nego da smo doveli još jednog igrača. Geri mašina Ne znam šta forumski fashion police @Midžeta kaže na ljubičaste linije? Linija mora da bude bela. Da ti zubi trnu! 6
Recommended Posts