Filozof manijak Posted August 15 Posted August 15 3 hours ago, uini said: ^sad si me podsetio na strip "fantom iz sudopere" "Fantom iz sudopere je glup kao kurac, kaže stara urođenička poslovica" 1
Milošica Posted August 15 Posted August 15 (edited) Ja sam kao mali tripovao da postoji fantom u wc šolji, i da može izaći onaj jedan lik iz F.E.A.R igrice. Edited August 15 by Milošica
kud u maglu Simoviću Posted August 15 Posted August 15 (edited) 49 minutes ago, Lord Stef said: “kad so iz kokica krene da deluje pa se zatrče na kokakolu” Edited August 15 by kud u maglu Simoviću 2 3
Lord Stef Posted August 15 Posted August 15 Ima i drugi deo u tvitu ako niste videli, nego me mrzelo da kacim 3
Nebojsa Posted August 15 Posted August 15 2 hours ago, Lord Stef said: Ima i drugi deo u tvitu ako niste videli, nego me mrzelo da kacim ko je merio 90 sekundi? njuzara je merio stopericom! ahahahahaha 3
Lord Stef Posted August 15 Posted August 15 Stao na 89 Ne pratim zivot i delo gospodina Krtole ama cu morati da pocnem ako redovno ima ovakve uratke 1 1
kud u maglu Simoviću Posted August 16 Posted August 16 ostoja farba parket u ljubičasto za početak linije izvlači deluje 👌🏻 1
smooth.Op Posted August 16 Posted August 16 On 21. 7. 2024. at 20:15, smooth.Op said: Nadam se da ovo što se u areni igra na zvezdinom parketu znači da je naš na hoblovanju i farbanju. Ovo me raduje više nego da smo doveli još jednog igrača. Geri mašina Ne znam šta forumski fashion police @Midžeta kaže na ljubičaste linije? 2
Stela Posted August 16 Posted August 16 Kad moze atletska staza na OI da bude ljubicasta, sto ne bi i parket
Recommended Posts