napadaj Posted August 14 Posted August 14 Davno je Rambo rekao: "Evo sad ovi seljaci što su došli do para, oni vole kući privatno da slušaju klasiku, ne bi li guzici nabili nivo". Ostoja debilu 1
Milošica Posted August 14 Posted August 14 A u pozadini "Poslednja večera" Željko i prošlosezonska ekipa. 1
garmonbozia Posted August 14 Posted August 14 1 hour ago, napadaj said: Davno je Rambo rekao summonuješ bradilka 3
smooth.Op Posted August 14 Posted August 14 4 hours ago, garmonbozia said: evo ga smooth operator, Zajc, ima nade! (ne @smooth.Op naravno) 3 hours ago, garmonbozia said: summonuješ bradilka Ostao nam je dužan da objasni šta su cucke jeke na kobiljem dolu 🤣 2
Midžeta Posted August 14 Author Posted August 14 Probala sam jos jednom da isklikcem po principu its a new day i naravno i dalje nece, zivot me mrzi i radi za Ostoju 4
Popular Post Ted Posted August 15 Popular Post Posted August 15 istraživčaki tim portala TedSport, ekskluzivno otkriva detalje koji očekuju srećnike koji su se dokopali karata prvo nastupa Ostoja, solistički, sa kompozicijom "Como no pagar impuestos" (šaljiv operetski sadržaj o večitoj borbi malog poštenog građanina da izbegne obaveze ka velikoj i zloj državi) zatim nastupaju specijalni gosti, duet Lesor-Naneli, sa moćnom arijom "Coños gitanos" (ovde se očekuje da bude ludilo, jer je komad posvećen večitim rivalima) spskrajbujte se, lajkujte i zapratitie......očekujemo dojave i o ostatku trackliste 1 9
*edited by mod Posted August 15 Posted August 15 Bruno iskače sa balkona pred kraj poput Fantoma iz Opere. 2 3
Midžeta Posted August 15 Author Posted August 15 Ja sam nastavila sa jurim tackicu , a i @arheolog1981 je, ali i Arhija mrze zivot, ostoja i jebeni fanceetickets 1
Popular Post smooth.Op Posted August 15 Popular Post Posted August 15 Recite na ulazu da ste novi igrač i ulazite. 13
Ted Posted August 15 Posted August 15 (edited) midžetizam - blaži poremećaj karme koji onemogućava subjekta da eletronskim putem naruči ili kupi uslugu ili proizvod. može biti akutni, kada traje određeno vreme, a nakon toga se, iz nepoznatog razloga, povuče. može biti i hroničan, kada subjekt u digitalno doba biva prinuđen da se ponaša analogno. dalje psihloške posledice još nisu istražene nulti pacijent - @Midžeta prvi oboleli - @arheolog1981 Edited August 15 by Ted 5
Recommended Posts