August 14, 2024Aug 14 Davno je Rambo rekao: "Evo sad ovi seljaci što su došli do para, oni vole kući privatno da slušaju klasiku, ne bi li guzici nabili nivo". Ostoja debilu
August 14, 2024Aug 14 4 hours ago, garmonbozia said: evo ga smooth operator, Zajc, ima nade! (ne @smooth.Op naravno) 3 hours ago, garmonbozia said: summonuješ bradilka Ostao nam je dužan da objasni šta su cucke jeke na kobiljem dolu 🤣
August 14, 2024Aug 14 Author Probala sam jos jednom da isklikcem po principu its a new day i naravno i dalje nece, zivot me mrzi i radi za Ostoju
August 15, 2024Aug 15 Popular Post istraživčaki tim portala TedSport, ekskluzivno otkriva detalje koji očekuju srećnike koji su se dokopali karata prvo nastupa Ostoja, solistički, sa kompozicijom "Como no pagar impuestos" (šaljiv operetski sadržaj o večitoj borbi malog poštenog građanina da izbegne obaveze ka velikoj i zloj državi) zatim nastupaju specijalni gosti, duet Lesor-Naneli, sa moćnom arijom "Coños gitanos" (ovde se očekuje da bude ludilo, jer je komad posvećen večitim rivalima) spskrajbujte se, lajkujte i zapratitie......očekujemo dojave i o ostatku trackliste
August 15, 2024Aug 15 Author Ja sam nastavila sa jurim tackicu , a i @arheolog1981 je, ali i Arhija mrze zivot, ostoja i jebeni fanceetickets
August 15, 2024Aug 15 midžetizam - blaži poremećaj karme koji onemogućava subjekta da eletronskim putem naruči ili kupi uslugu ili proizvod. može biti akutni, kada traje određeno vreme, a nakon toga se, iz nepoznatog razloga, povuče. može biti i hroničan, kada subjekt u digitalno doba biva prinuđen da se ponaša analogno. dalje psihloške posledice još nisu istražene nulti pacijent - @Midžeta prvi oboleli - @arheolog1981 Edited August 15, 2024Aug 15 by Ted