Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

Davno je Rambo rekao: "Evo sad ovi seljaci što su došli do para, oni vole kući privatno da slušaju klasiku, ne bi li guzici nabili nivo".

Ostoja debilu

• Replies 16k
  • Views 801.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

A u pozadini "Poslednja večera"

Željko i prošlosezonska ekipa.

1 hour ago, napadaj said:

Davno je Rambo rekao

summonuješ bradilka

4 hours ago, garmonbozia said:

evo ga smooth operator, Zajc, ima nade!

(ne @smooth.Op naravno)

3 hours ago, garmonbozia said:

summonuješ bradilka

Ostao nam je dužan da objasni šta su cucke jeke na kobiljem dolu 🤣

African American Friends GIF

• Author

Probala sam jos jednom da isklikcem po principu its a new day i naravno i dalje nece, zivot me mrzi i radi za Ostoju

Probaj kad kliknes da ne puštaš, ko hrt kad zagrize 🤪

• Popular Post

istraživčaki tim portala TedSport, ekskluzivno otkriva detalje koji očekuju srećnike koji su se dokopali karata

prvo nastupa Ostoja, solistički, sa kompozicijom "Como no pagar impuestos" (šaljiv operetski sadržaj o večitoj borbi malog poštenog građanina da izbegne obaveze ka velikoj i zloj državi)

zatim nastupaju specijalni gosti, duet Lesor-Naneli, sa moćnom arijom "Coños gitanos" (ovde se očekuje da bude ludilo, jer je komad posvećen večitim rivalima)

spskrajbujte se, lajkujte i zapratitie......očekujemo dojave i o ostatku trackliste

Bruno iskače sa balkona pred kraj poput Fantoma iz Opere.

^sad si me podsetio na strip "fantom iz sudopere"

• Author

Ja sam nastavila sa jurim tackicu :lol:, a i @arheolog1981 je, ali i Arhija mrze zivot, ostoja i jebeni fanceetickets

Ma dajte onom na ulazu 200 kinti pustice vas

• Popular Post

Recite na ulazu da ste novi igrač i ulazite.

midžetizam - blaži poremećaj karme koji onemogućava subjekta da eletronskim putem naruči ili kupi uslugu ili proizvod. može biti akutni, kada traje određeno vreme, a nakon toga se, iz nepoznatog razloga, povuče. može biti i hroničan, kada subjekt u digitalno doba biva prinuđen da se ponaša analogno. dalje psihloške posledice još nisu istražene

nulti pacijent - @Midžeta

prvi oboleli - @arheolog1981

Edited by Ted