kud u maglu Simoviću Posted August 14 Posted August 14 najavili upravo da će biti i prenos na sk u ponedeljak 1
Milošica Posted August 14 Posted August 14 1 minute ago, Midžeta said: Probala sam opet i nece :((( Sačekaj malo i biće kad se najmanje nadaš.
Nebojsa Posted August 14 Posted August 14 da li je jos neko ranije danas cuo da su u pon vece tu i chima i nunnaly?
Vasilij Zajcev Posted August 14 Posted August 14 Grobani čobani, imate perfect start na tacni, po ceni jedne karte za dom sindikata 1
*edited by mod Posted August 14 Posted August 14 33 minutes ago, Milošica said: Sačekaj malo i biće kad se najmanje nadaš. Jel ti to nešto za Mirotu ili Čimu? 1
garmonbozia Posted August 14 Posted August 14 (edited) 9 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Grobani čobani, imate perfect start na tacni, po ceni jedne karte za dom sindikata 1 minute ago, Greek Freak said: Midzi, uspela? evo ga smooth operator, Zajc, ima nade! (ne @smooth.Op naravno) Edited August 14 by garmonbozia 1
Vasilij Zajcev Posted August 14 Posted August 14 Nada umire poslednja, prijatelju moj, a pošto ubijemo i Veru.. 1
Jimmy Kowalski Posted August 14 Posted August 14 40 minutes ago, Nebojsa said: da li je jos neko ranije danas cuo da su u pon vece tu i chima i nunnaly? Oni vode program.. 2
Midžeta Posted August 14 Author Posted August 14 23 minutes ago, Greek Freak said: Midzi, uspela? Ne, naravno, Ostoja me troluje 3
Milošica Posted August 14 Posted August 14 37 minutes ago, *edited by mod said: Jel ti to nešto za Mirotu ili Čimu? Još mu se nadam
Recommended Posts