uini Posted August 14 Posted August 14 Just now, Midžeta said: E jebite se, ja i dlaje ne uspevam da dodjem do karte edited by mode ce ti nabaviti zheljkove preko diklica. 3
garmonbozia Posted August 14 Posted August 14 16 minutes ago, Midžeta said: E jebite se, ja i dlaje ne uspevam da dodjem do karte hoćeš da pitam gerija? 1
Midžeta Posted August 14 Author Posted August 14 Hahahahahaahhahahahaahahahahahahahahahahahahahhahaha 1
garmonbozia Posted August 14 Posted August 14 mislim da midži traži da je neko vodi, singl momci ne znam kako ne vidite signaly 2 3
Midžeta Posted August 14 Author Posted August 14 Ne bre, midzi oce da ide sama, ali ne uspeva da dodje do karte
garmonbozia Posted August 14 Posted August 14 1 minute ago, Midžeta said: Ne bre, midzi oce da ide sama, ali ne uspeva da dodje do karte neveruem jer sam sad uspeo da odem na editovano od moda link i da započnem kupovinu karte 1
Midžeta Posted August 14 Author Posted August 14 Just now, garmonbozia said: neveruem jer sam sad uspeo da odem na editovano od moda link i da započnem kupovinu karte E pa garmi to uspem i ja, ali kad dodjem do placanja prekine mi I ne samo meni, sve sam uposlila koje sam mogla da mi dodju do karte i corak
garmonbozia Posted August 14 Posted August 14 1 minute ago, Midžeta said: E pa garmi to uspem i ja, ali kad dodjem do placanja prekine mi I ne samo meni, sve sam uposlila koje sam mogla da mi dodju do karte i corak potvrđujem, midži ne laže 1
Midžeta Posted August 14 Author Posted August 14 Pa ne bi midzi lagala, numem ni digitalno ni analogno da lazem
Midžeta Posted August 14 Author Posted August 14 Sad sam vam dala materijal da me zajebavate do naredne sezone
Recommended Posts