uini Posted August 14 Posted August 14 52 minutes ago, Tresko said: Čekaj, keva ti navija za zvijezdu? Pa ovo su šokovi............. ajde ajde ispovedi se. 1
Midžeta Posted August 14 Author Posted August 14 Apsolutno mi ne ide da uzmem kartu, uposlila sam sve koje sam mogla i nista
Vasilij Zajcev Posted August 14 Posted August 14 Just now, Midžeta said: Apsolutno mi ne ide da uzmem kartu, uposlila sam sve koje sam mogla i nista Za ovo predstavljanje se prodaju karte?
Midžeta Posted August 14 Author Posted August 14 1 minute ago, Vasilij Zajcev said: Za ovo predstavljanje se prodaju karte? Pa da, kao 1
*edited by mod Posted August 14 Posted August 14 4 minutes ago, Midžeta said: Pa da, kao Može i dalje preko https://app.fanceetickets.com/events/mts_kkp_symphony2425_19082024?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAaaqT7HrXPHX5hb6ztmrN0uSdFHcSvai_1fMDzOUACC1Uv96d8tZJdvoZDU_aem_aLDYHAPol-thc_lNR5FQow Pa juri zelenu tačkicu
Midžeta Posted August 14 Author Posted August 14 15 minutes ago, *edited by mod said: Može i dalje preko https://app.fanceetickets.com/events/mts_kkp_symphony2425_19082024?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAaaqT7HrXPHX5hb6ztmrN0uSdFHcSvai_1fMDzOUACC1Uv96d8tZJdvoZDU_aem_aLDYHAPol-thc_lNR5FQow Pa juri zelenu tačkicu Pa jurim, ali ne uspevam da je ujurim Ne znam ni sto se bavim ovim, imam sta da radim sa sobom pametnije 2
*edited by mod Posted August 14 Posted August 14 Sad na balkonu ima 10ak mesta i u parteru još oko 5.
Milošica Posted August 14 Posted August 14 1 minute ago, *edited by mod said: Sad na balkonu ima 10ak mesta i u parteru još oko 5. Baš sedim u kafiću dole i samo gledam kako ljudi ulaze i izlaze. 1
garmonbozia Posted August 14 Posted August 14 Just now, Milošica said: Baš sedim u kafiću ja u kafeteriji i gledam kako geri broji pare 3
Milošica Posted August 14 Posted August 14 Just now, garmonbozia said: ja u kafeteriji i gledam kako geri broji pare Meni neprijatno da ga srećem od kad me je razbio na tenisu. 1
uini Posted August 14 Posted August 14 3 minutes ago, *edited by mod said: Sad na balkonu ima 10ak mesta i u parteru još oko 5. miloshica & entourage odustali^
Midžeta Posted August 14 Author Posted August 14 E jebite se, ja i dlaje ne uspevam da dodjem do karte
Recommended Posts