Stela Posted August 14 Posted August 14 Nisam pratila ovu svetu temu, tek sad videh info za simfoniju. Avaj, kasno Ko bude isao, da izvesti. 1
Midžeta Posted August 14 Author Posted August 14 E ali kako sam kliknula na balkon dok sam malo bacila pogled na mapu tako me izacilo sa sajta jer se rasprodalo 3
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted August 14 Popular Post Posted August 14 1 minute ago, Midžeta said: E ali kako sam kliknula na balkon dok sam malo bacila pogled na mapu tako me izacilo sa sajta jer se rasprodalo 29 minutes ago, Midžeta said: Znam, ali ja sam redi i stedi 11
goofs Posted August 14 Posted August 14 Cenim da je pola karata otislo najvernijima i da će onako “spontano” u sred manifestacije da krenu da pevaju pesme i iznenade igrača, kao ono Efes što je pravio 2
ZokiAsov Posted August 14 Posted August 14 34 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: geri pokidao Geri je bog, samo je dizajn malo bezveze. Svaki put procitam crno bela sirotinja i suza mi krene 1 5
Heaviside Posted August 14 Posted August 14 12 minutes ago, goofs said: Cenim da je pola karata otislo najvernijima i da će onako “spontano” u sred manifestacije da krenu da pevaju pesme i iznenade igrača, kao ono Efes što je pravio Efes je naložio igrače da idu na običnu pozorišnu predstavu i sedeli su u publici i gledali, zato je bilo toliko dobro. Ovde će igrači valjda biti na bini jer je njihovo predstavljanje poenta događaja.
Popular Post Кристофер Лумумбо Posted August 14 Popular Post Posted August 14 Ostoja je bog marketinga. Jel se secate kad je podcast biznis price najavio emisiju sa ostojom pa su stavili naslov “dan sa milionerom” i onda su krenuli da ga napusavaju kurcem pa su promenili u dan sa preduzetnikom. Najjaci deo je kada ga slucajno pozove poslovni partner iz italije dok se vozi autom pa krene da parla shanerski italijanski. 12
Choda Posted August 14 Posted August 14 Drugarica javila sad kupila karte preko sajta, zato sto su neki ljudi odustali od kupovine. 1
Filozof manijak Posted August 14 Posted August 14 Ko ima kartu, ko ima kartu, a vi nemate, a vi nemate
Kreator Posted August 14 Posted August 14 (edited) Opa! Evo ga predstavnik foruma! Cepaj u ponedeljak pbp inventa! Edited August 14 by Kreator
kud u maglu Simoviću Posted August 14 Posted August 14 35 minutes ago, Choda said: Drugarica javila sad kupila karte preko sajta, zato sto su neki ljudi odustali od kupovine. spoji je sa midžetom @Кристофер Лумумбо “pronto đanluka, kome stai… beeeeneeee” 1 1
kud u maglu Simoviću Posted August 14 Posted August 14 Just now, Milošica said: Filozof je član orkestra Spoiler 8
Midžeta Posted August 14 Author Posted August 14 Ne uspevam da kupim preko sajta kao Codina drugarica, a ima kao --.-- 1
Recommended Posts