*edited by mod Posted August 13 Posted August 13 11 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: gde će on Na poziciju četvorke. 1
kud u maglu Simoviću Posted August 13 Posted August 13 5 minutes ago, *edited by mod said: Na poziciju četvorke. na poziciju tima dankana pokidaće ove sezone ja garntujem za ovog momka on je i imao ugovor na tri godine 1
garmonbozia Posted August 13 Posted August 13 Just now, kud u maglu Simoviću said: on je i imao ugovor na tri godine Zar nije 1+1?
ZokiAsov Posted August 13 Posted August 13 Posle moneka najbolja 4ka koju smo mogli da dovedemo. Valjda nece biti puno rocista u sezoni 5
kud u maglu Simoviću Posted August 13 Posted August 13 1 minute ago, garmonbozia said: Zar nije 1+1? u pravu si, nešto mi u glavi 2+1
johan nagel Posted August 13 Posted August 13 Ако се ослоне на Кабокла као на ту прву четвроку то ми делује као баш велики ризик јер колико год он реално имао простора да експлодира, толико може и да му кврцне нешто у глави и да запали опет у сред сезоне. Резерве су му с друге стране извесни Мајк из еврокупа и Поку нејаки. У многоме би генерално зависили од Кабоклових подстанара у глави и способности Карлика Џонса да и на овом нивоу пружа задовољавајуће партије, јер су нам то две врло осетљиве позиције где алтернативе бар на папиру нису сјајне (уиниизвини).
Kreator Posted August 13 Posted August 13 (edited) 1 hour ago, uini said: economy kukoch [kao plafon ofc] bas me podseti na tonija u tranziciji, bilo da asistira ili kelnerski polaze u kos. Kakav crni (beli) Kukoč. Nema taj ni K talenat od Kukoča. Durent, Kukoč ... šta je sledeće? Džordan? Edited August 13 by Kreator 3 1
Milošica Posted August 13 Posted August 13 (edited) 7 minutes ago, Kreator said: Durent, Kukoč ... šta je sledeće? Džordan? Preteruješ. Edited August 13 by Milošica 1
uini Posted August 13 Posted August 13 6 minutes ago, Kreator said: Kakav crni (beli) Kukoč. Nema taj ni K talenat od Kukoča. Durent, Kukoč ... šta je sledeće? Džordan? valjda je jasno da pricam stilski na koga me podseca a ne o nivou igre zato sam eksplicitno napisao i sta me tacno podseca na kukoca. mnogo je bezveze poredjenje sa cubrilom npr, visokim igracem koji je cekao da odapne tricu u cosku ili trcao konrltru da atraktivno zakuca. 1
lord_s Posted August 13 Posted August 13 Poku sa 22 godine - propo, ispusena mustikla, dosao da odradi ugovor na staru slavu Ako ostane Kaboklo, pa jos bude koriscen na 4 bice to bas interesantan miks sa Pokuom i Mike-om, a moze i Bonga na 4, bice tu svega i svacega. Nelose, bumo videli
Kreator Posted August 13 Posted August 13 3 minutes ago, uini said: valjda je jasno da pricam stilski na koga me podseca a ne o nivou igre Ok onda. Videćemo kako se snalazi tokom sezone.
Recommended Posts