Jimmy Kowalski Posted August 12 Posted August 12 1 hour ago, Ted said: životna mi je želja da, barem jednu sezonu, navijam za klub koji kreće u sezonu pobedama, a neki drugi klub/klubovi juri/jure formu pet meseci, poslažu se beskonačno, klikću, migaju, žmigaju i rade ostalo Meni je zivotna zelja da mi na vrata pozvone skroz pokisle Rachel Starr i Nicole Aniston i zamole me da prespavaju kod mene dok im se ne osusi odeca. Verujem da ima sanse da se desi. Veruj i ti Tede.. 1 2
hooyadahoo Posted August 12 Posted August 12 Ja sam jednom sedeo na zidicu ispred diskoteke u Bolu na Braču pored lepe Brene 1 4
Ted Posted August 12 Posted August 12 (edited) 1 hour ago, goofs said: Tede prijatelju, no hard feelings, ali to ćeš doživeti ako kreneš da navijaš za Real ili ako nam klub kupe šeici (obe podjednako neverovatne varijante, slažemo li se?). Ili ako gledaš samo ABA ligu Mi smo u EL ekipa iz srednjeg ešalona, čak i pored ovog suludog sipanja SNS para u oba kluba, ne možemo da se merimo sa 5-6 najbogatijih. Otuda nam ostaju ovako neke varijante sa poluzvezdama i idejom da se one ukomponuju i kliknu kako bi ostvarili rezultat iznad svojih novčanih vrednosti. A za to klikanje baš treba vremena. ABU ne mogu da gledam, to je ektremno dosadno. mogu samo po neku utakmicu. samo u fudbalu mogu da pratim redovno paranormalna takmičenja, poput domaće lige. u ostalim sportovima nikako. ionako znamo da će u finalu igrati Partizan i Zvezda, da će da osvoji ko bude domaćin, da će biti aprijatno za gledanje, da će na forumu da bude standardna ludnica i prepucavanje, da će da lete saopštenja.......video, ne gleda mi se opet što se EL tiče, nisam baš mislio da peglamo sve redom, nego bre da uđemo bolje u sezonu......da preskočimo ako ikako može ovaj paćeničko-mučenički start koji je prijatan za gledanje koliko i direktan prenos nečijeg surovog mučenja 20 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Meni je zivotna zelja da mi na vrata pozvone skroz pokisle Rachel Starr i Nicole Aniston i zamole me da prespavaju kod mene dok im se ne osusi odeca. Verujem da ima sanse da se desi. Veruj i ti Tede.. moje želje su skromnije......ja bih da uđemo u sezonu EL sa npr. skorom 5-3 ili 6-4 ili tako nešto......ti bi big tits ass sex (pretpostavljam da je to značenje izraza "prespavati" dok se suši odeća) Edited August 12 by Ted 2
Jimmy Kowalski Posted August 12 Posted August 12 Takav skor nije garant nicega. Mi smo prosle sezone imali 9-6 skor, a pretprosle 4-9. Jedino je bitan skor na kraju.. 3
Nikodije Posted August 12 Posted August 12 Ted bi da bude lišen stresa dok gleda sport lol Idi gledaj labudove na zemunskom keju. 6
Ted Posted August 12 Posted August 12 samo ne želim da gledam prethodnu sezonu u bilo kojoj varijanti......više mi je nego dosta jada oko fkp i ne mogu da podnesem da mi se na leđa natovari neki sličan film.....čisto onako sebično
Ted Posted August 12 Posted August 12 2 minutes ago, Nikodije said: Ted bi da bude lišen stresa dok gleda sport lol Idi gledaj labudove na zemunskom keju. ja i jesam lišen stresa dok gledam sport.....osim ako u tom sportu nije Partizan zato volim da gledam LŠ na primer, jer me ralno zabole za rezultat......neke timove gotivim više neke manje, neke ne gotivim, al nema stresa. dobro, možda samo kad Inter igra, njih baš volim
Hele Posted August 13 Posted August 13 Ae oterajte Ostoju i nadjite Zeljkou pravu terapiju pa da predjem da navijam za vas.
Tresko Posted August 13 Posted August 13 Kažu da Leday dolazi na pripreme Partizana nekoliko dana da pokaže novim igračima prljave poteze da primene protiv čovića. I kako da se ponašaju u slučaju prijave policiji. 1
Gutterball Posted August 13 Posted August 13 16 hours ago, Midžeta said: Uini vreme je da menjas tabor To ti je završeno! Poku je prelio čašu... 1
uini Posted August 13 Posted August 13 zheljko & bogdan diklic lajv u njegosevoj, u daleko kuljem kaficu, nego sto je onaj gde visi dule v.
*edited by mod Posted August 13 Posted August 13 1 hour ago, uini said: zheljko & bogdan diklic lajv u njegosevoj, u daleko kuljem kaficu, nego sto je onaj gde visi dule v. Tu su bukvalno redovni, doduše često i u većem društvu.
Recommended Posts